[買了前場再買後衛] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [77]

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
新人留名

係沖繩有冇見到我條女

特登影比你

甘撚遠
新人留名

本地G幾$Q
11點一叫
真係多生面口

btw 唔想小豆返黎
雖然我嗰時都好鍾意佢
不過我地要正選前峰呀 ..
佢黎到同福一樣都係後備勁過正選既話
咁點解唔比多d 機會福仔?
同埋佢而家仲有幾多都係一個謎
除非平到係跳樓價
否則唔支持回購小豆

杜仔對妓跟得實山狗 至少冇乜英撚做得到先

睇下你想要咩囉
講到用波好勁咪一樣英式後衛,我寧願要個體能勁爆既算了打英超無咁易死

其實最少要幾多個英人
同埋一隊只可以有幾多人?
我地而家有幾多英人

都唔可以為填而填架,米高堅overrated味濃喎,青訓有幾個抆到上黎咪試下囉。
歐聯最煩,但覺得呢一代都填到,驚中堅用青訓危險咪閘位先囉,實解決到。
我寧願真係畀錢買個好既最緊要

好似要八個"英人",四個Home Grown......

今季一隊曼聯4個青訓
係普巴 福 lin 文西
英人 肥西 卡膠 jones 細緊 shaw 羊
如果杜仔下季上埋一隊 就算肥西走都夠數

普巴唔知夠唔夠年數做青訓......
Rashford 同Mensah 唔夠21唔洗Register

我唔係好明
係咪即係打歐聯要8英人其中4個要青訓
但未夠21就唔計?福文沙唔計即係唔夠4個青訓?

簡單d咁講
A名單只可以reg25個人
17個任何球員加8個本土(其中4個自家)
福同聞西呢d未夠21又喺獌踢夠2年嘅球員
就可以reg落B名單 唔使霸咗A名單嘅位
真係多生面口

btw 唔想小豆返黎
雖然我嗰時都好鍾意佢
不過我地要正選前峰呀 ..
佢黎到同福一樣都係後備勁過正選既話
咁點解唔比多d 機會福仔?
同埋佢而家仲有幾多都係一個謎
除非平到係跳樓價
否則唔支持回購小豆

走位,波追人,搶點, 觸覺,福未夠班,比唔到
勁多生面口會然9up
中學放暑假喇咩
利申 生面口

Agger 好似即討咁好撚多啲冇追開波嘅人9up
利申:冇追開波嘅生面王

我算唔算生面口

我生過你

杜仔對妓跟得實山狗 至少冇乜英撚做得到先

睇下你想要咩囉
講到用波好勁咪一樣英式後衛,我寧願要個體能勁爆既算了打英超無咁易死

其實最少要幾多個英人
同埋一隊只可以有幾多人?
我地而家有幾多英人

都唔可以為填而填架,米高堅overrated味濃喎,青訓有幾個抆到上黎咪試下囉。
歐聯最煩,但覺得呢一代都填到,驚中堅用青訓危險咪閘位先囉,實解決到。
我寧願真係畀錢買個好既最緊要

好似要八個"英人",四個Home Grown......

今季一隊曼聯4個青訓
係普巴 福 lin 文西
英人 肥西 卡膠 jones 細緊 shaw 羊
如果杜仔下季上埋一隊 就算肥西走都夠數

普巴唔知夠唔夠年數做青訓......
Rashford 同Mensah 唔夠21唔洗Register

我唔係好明
係咪即係打歐聯要8英人其中4個要青訓
但未夠21就唔計?福文沙唔計即係唔夠4個青訓?

簡單d咁講
A名單只可以reg25個人
17個任何球員加8個本土(其中4個自家)
福同聞西呢d未夠21又喺獌踢夠2年嘅球員
就可以reg落B名單 唔使霸咗A名單嘅位

真心唔肯定Pogba 打歐聯算唔算Club trained......

英超聯有官方打星邊d係homegorwn
反而uefa同曼聯官方只係列出邊d係A名單同B名單
咁啱今年A名單就算pogba以外都夠8人本土
下年有本土人走 而除咗pogba外只有7個本土 就可以證明佢真係計homegrown
就咁睇rules(踢夠3個完整賽季) 佢應該喺uefa都係計homegrown
新人留名
我都係新人 留個名 大家多多指教
迷lin接受新血
新人新作風 希望大家多多包涵
Manchester United have allegedly find and agreement with Inter for Perisic for 45m€ according to Mediaset.

大家點睇
Manchester United have allegedly find and agreement with Inter for Perisic for 45m€ according to Mediaset.

大家點睇

內切左翼

大家點睇

內切左翼

冇速度

大家點睇

內切左翼

More

大家點睇

國米簽番黎都係19M

大家點睇

內切左翼

冇速度

頂盡咪值15m

係多蒙特隻Pulisic就唔同講法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞