[紅磚]final 俾人捉到出貓

369 回覆
12 Like 324 Dislike
見過有人一面a4紙印16版lecture slides ,跟住再剪開曬佢,仲要係圖書館自修室當眼位置整,我真係未見過有人咁樣溫書
見過有人一面a4紙印16版lecture slides ,跟住再剪開曬佢,仲要係圖書館自修室當眼位置整,我真係未見過有人咁樣溫書

呢招最危險 但都係最簡單 放上枱面 一隻手掌可以遮得晒

缺點係用完一場要換個陣 係褲袋搵返下一頁出黎既難度極高

再安全d係 入廁所睇 記左就沖廁沖走d紙
電話就特登放椅底
去夠15分鐘廁所 無證無據 佢點捉
讀間咁既大學都要出貓
證明樓豬iq高極有限
大學d科有腦既 平時聽書有清concept 考之前煲幾晚都夠做啦
蠢人咪撚學人讀u啦 淪落到要出貓咁撚柒 出貓完又唔係高分得去邊

電話就特登放椅底

影低佢放部電話落對鞋咪得

搜身,不過唔知會唔會,有無巴打分享邊間會咁做?

無!
佢有咩權搜你身?

如果之前有人去廁所拎電話出貓,之後都唔會因為依件事搜身?

係佢無權咁做

如果佢懷疑你,都無權?

你有權唔比佢搜,自己睇返校方指引,有合理懷疑都無寫到佢地有權搜身,只係寫左會 disqualified/降grade

只有法律授權人士可以搜身
普通一個監考員一定冇權

咁佢只可以懷疑你?如果夾硬唔拎出黎扮無野係身,佢有咩方法?

出貓抵死

can't agree more

騎馬呀?

睇人墮馬最開心
出貓都比人捉到 無撚腦
成班on9唔識又亂吹,
捉到既一定會重考,yr1 試過,大電光頭佬屌你老味
我個陣係水樽招紙既入面寫低左d key words,
後尾飲水飲得太密比人發現左,
你個科retake左之後,個grade會括住academic dishonesty
10月大cert都係

柒頭

無!
佢有咩權搜你身?

如果之前有人去廁所拎電話出貓,之後都唔會因為依件事搜身?

係佢無權咁做

如果佢懷疑你,都無權?

你有權唔比佢搜,自己睇返校方指引,有合理懷疑都無寫到佢地有權搜身,只係寫左會 disqualified/降grade

只有法律授權人士可以搜身
普通一個監考員一定冇權

咁佢只可以懷疑你?如果夾硬唔拎出黎扮無野係身,佢有咩方法?

冇。大學就係咁,中學都仲蝦到中學雞

電話就特登放椅底

其實放上枱面 咁細張根本好難捉

除非出貓出到鬼撚鼠鼠驚死人唔知啦

正正常常搵隻手掌旁住
香港地出貓咩問題

從來都無人自在個過程,淨係在乎個結果

社會垃圾
其實正正常常帶部電話入廁所睇有咩可能會畀人週到
抵啦,我自問gpa唔高,但我4年考試從來無出貓

鼎天立地N展仔,爛咪爛洗乜出貓

出貓果D都係BBA臭雞

n展邊出到貓啲嘢已經唔係出貓就可以救到
一向覺得只有聰明人先有資格出貓

醒嘅係先好出貓
但係醒又洗撚出貓
我番去溫書算

b+(~75)跳多幾分就a range, 當你唔記得一條long q 出貓攞到10分就夠a+, 廢人出貓先無用,你去果十分鐘廁所記得幾多野,比你二三十分去出貓攞多十幾分先岩岩夠d /c-

咁拎唔到A只能怪你唔夠勤力,拎唔到果幾分
拎唔到A+更加係你唔夠能力同勤力
既然有B+既能力,根本唔需要出貓,始終有風險同後果,
同埋個心都唔安落啦靠出貓
讀間咁既大學都要出貓
證明樓豬iq高極有限
大學d科有腦既 平時聽書有清concept 考之前煲幾晚都夠做啦
蠢人咪撚學人讀u啦 淪落到要出貓咁撚柒 出貓完又唔係高分得去邊

駁唔到
抵啦,我自問gpa唔高,但我4年考試從來無出貓

鼎天立地N展仔,爛咪爛洗乜出貓

出貓果D都係BBA臭雞

n展邊出到貓啲嘢已經唔係出貓就可以救到

展都有唔係計數科 試過入廁所睇成張圖點畫
讀間咁既大學都要出貓
證明樓豬iq高極有限

總有人平時冇上堂又冇溫書既
關iq春事咩
話入廁所果d有無試過架
廁所睇完出到黎邊記得
直接拎張紙出黎抄方便好多
你應得的
連出貓都未識
話入廁所果d有無試過架
廁所睇完出到黎邊記得

如果有過目不忘能力 就唔洗出貓啦
話入廁所果d有無試過架
廁所睇完出到黎邊記得

如果有過目不忘能力 就唔洗出貓啦

短時間內記一少段有用既資料答題,同溫哂成個course咁撚多野仲要長期記憶喎大佬
想當年我試過將note放左係廁所廁格塊廁所版到zip住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞