[紅磚]final 俾人捉到出貓

369 回覆
12 Like 324 Dislike
話入廁所果d有無試過架
廁所睇完出到黎邊記得
直接拎張紙出黎抄方便好多

如果有過目不忘能力 就唔洗出貓啦

短時間內記一少段有用既資料答題,同溫哂成個course咁撚多野仲要長期記憶喎大佬

如果淨係記一小段
咁跟本唔洗出貓都夠C range 啦
話入廁所果d有無試過架
廁所睇完出到黎邊記得

講真
香港d U 有留心上堂入去考都起碼C range
出貓果d 一係就連學都唔返
一係就坐B 望A 果班

dq晒佢地啱架喇

利申 : 紅磚grad 左N年
考之前先溫得幾日入去考都有B range
咁著數咪個個都出貓 政府工同升學你都唔洗唸

私人公司都未必要佢啦
大學出貓抵你死啦
玩完
聽講如果academic dishonesty 落cert 嘅話就會入埋record
大公司同政府一定唔會請
報其他local u 洗底都冇撚用
除非quit u 去外國讀
玩完
聽講如果academic dishonesty 落cert 嘅話就會入埋record
大公司同政府一定唔會請
報其他local u 洗底都冇撚用
除非quit u 去外國讀

正正常常你去見工都會帶CERT
張CERT上面已經印左
樓豬係咪準備緊quit u
如果n展要出貓其實主要都係睇key logic就夠做
話入廁所果d有無試過架
廁所睇完出到黎邊記得

講真
香港d U 有留心上堂入去考都起碼C range
出貓果d 一係就連學都唔返
一係就坐B 望A 果班

dq晒佢地啱架喇

利申 : 紅磚grad 左N年
考之前先溫得幾日入去考都有B range

同意
一切都係在於你既選擇
Serve you right
讀間咁既大學都要出貓
證明樓豬iq高極有限
大學d科有腦既 平時聽書有清concept 考之前煲幾晚都夠做啦
蠢人咪撚學人讀u啦 淪落到要出貓咁撚柒 出貓完又唔係高分得去邊

總有人平時冇上堂又冇溫書既
關iq春事咩

點會唔關
唔係醒又唔係熟書就咪學人走堂唔讀書啦
醒既人通頂刨幾晚都夠B range
如果咁既時間都無,一係唔識安排時間既廢屌
如果咁既毅力都無,就想拎高分,咪高估自己既死蠢
如果連自己唔係幾晚通頂就鋤到b range既人都唔知,又學人唔上堂唔溫書,唔係又蠢又柒係咩 iq唔低唔高咩
係香港考到入大學你估真係好醒好聰明 ?好多時都只係比考唔到既人勤力d姐

走哂堂 無出貓 咪又係1st hon
其實都唔洗諗求情 因為一般黎講都會將個case交上委員會 由果班人查 除非你識曬果班人又能夠說服到佢地幫下你 如果唔係通常都楂正
去外國讀囉.....
拎電話入toilet 可以點捉?

搜身,不過唔知會唔會,有無巴打分享邊間會咁做?

有啲會跟埋你入廁所或係門口等你,見你時間有啲耐會埋黎check你
搜身比較少,但都會見你放部電話係櫈底,佢見到你擺低咗咪唔搜你,所以會有人有定兩部電話
你兩個騎馬呀?

墮馬呀

有啲會跟埋你入廁所或係門口等你,見你時間有啲耐會埋黎check你
搜身比較少,但都會見你放部電話係櫈底,佢見到你擺低咗咪唔搜你,所以會有人有定兩部電話

再唔係就有啲print出黎摺係褲袋,睇完就係屎坑沖咗去

冇權搜。

冇權搜。

有無權我就唔清楚啦

冇權搜。

有無權我就唔清楚啦

通常講完你無權收喎,監考有兩種反應,一係死狗扮冇野,一係起鋼搵人幫手搞到你考唔到試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞