[紅磚]final 俾人捉到出貓

369 回覆
12 Like 324 Dislike
純粹好奇
學校會check blackboard or Moodle
既登入紀錄去check你有無係廁所出貓咁誇張?
哈屌你老尾大學生出貓
明明已經黎黎去去嗰幾科野
嗰時係咪靠出貓入到大學嫁 阿大學生
純粹好奇
學校會check blackboard or Moodle
既登入紀錄去check你有無係廁所出貓咁誇張?

無,嚇9你,
一早都下載哂做PDF啦下話
不嬲讀大學都係寧願炒都唔好出猫
莫講話出貓
我間大學有人試過抄功課被人周到都落academic dishonesty
fb?
grade都出埋而家先q起你?
係咪BBA嘅弟兄
拎電話入toilet 可以點捉?

搜身,不過唔知會唔會,有無巴打分享邊間會咁做?

無!
佢有咩權搜你身?

如果之前有人去廁所拎電話出貓,之後都唔會因為依件事搜身?

係佢無權咁做

如果佢懷疑你,都無權?
好心呢d 染事唔好拎出黎肯啦
抵死

無!
佢有咩權搜你身?

係佢無權咁做

如果佢懷疑你,都無權?

你有權唔比佢搜,自己睇返校方指引,有合理懷疑都無寫到佢地有權搜身,只係寫左會 disqualified/降grade

無!
佢有咩權搜你身?

係佢無權咁做

如果佢懷疑你,都無權?

你有權唔比佢搜,自己睇返校方指引,有合理懷疑都無寫到佢地有權搜身,只係寫左會 disqualified/降grade

我上次就係比佢懷疑,不過佢無搜我身好彩
想問樓豬點樣比人捉到出貓?
想當年工個考場都有出貓
但冇比人察覺到
所以出貓其實真係要用腦
想當年三個考試都有出貓
但冇比人察覺到
所以出貓其實真係要用腦

想問樓豬點樣比人捉到出貓?

我都好想知,但睇怕佢都唔會講啦咁7
樓主邊科丫?
你咁撚垃圾有咩所謂
樓主係咪民建聯先
民建聯後生仔犯錯先值得比機會
畢業張cert 唔會有academic dishonesty
不過就果科f

係咪真係唔會有

點會無?係咪傻撚左

一定有
同MAJOR有個傻仔出貓斷仔
張CERT印左
到依家好似都未有人請佢
academic dishonesty 同留左案底/,破產果D都冇乜分別
出貓已經唔岩,仲要我地幫你諗方法
Quit u 啦 仆街

無!
佢有咩權搜你身?

係佢無權咁做

如果佢懷疑你,都無權?

只有法律授權人士可以搜身
普通一個監考員一定冇權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞