[紅磚]final 俾人捉到出貓

369 回覆
12 Like 324 Dislike
出貓比人周到你郁算垃圾
利申 發夢試過出貓最後拎A

嘩 好威威呀
出貓比人周到你郁算垃圾
利申 發夢試過出貓最後拎A

出貓先拎到A就收皮啦好嘛
無腦垃圾學人讀大學
想知你點出貓多啲
一次唔識 測夠兩次
兩次唔識 測夠三次

你而家罰佢定罰我呀?!我邊有咁多時間呀?
出貓自己心裡知就算
就係呢啲人,搞到温書温得好辛苦的人拎得B,靠出貓就拎曬B+ A range。

做得呢啲野,就預左架啦。

比我就搵日錄音 做尻佢

錄音就投訴到 吹水唔得咩?
academic dishonesty咁嚴重,除左斷正之外都無咩機會比你告得入

睇得TVB多 錄低佢做呈堂證供

sorry 無睇tvb 7年以上
如果佢自認晒 係出貓 講埋點出
點解唔得?
錄音未必夠力就真 靜靜雞拍片見埋樣好d

On9
傻仔出貓都唔識
早知今日,何必當初
發夢嘅時候聽到有人考之前勁大聲講自己準備出貓
其實應該有好多人都會出 係睇你夠唔夠小心
樓主仲未講佢係點出貓 同點樣畀人捉到
講咗先潛水啦
一次唔識 測夠兩次
兩次唔識 測夠三次

去少啲馬場囉
一次唔識 測夠兩次
兩次唔識 測夠三次

去少啲馬場囉

我提議見佢嘅家長,瞭解吓佢屋企嘅情況
抵撚死啦學人出貓
又少個對手
一次唔識 測夠兩次
兩次唔識 測夠三次

去少啲馬場囉

我提議見佢嘅家長,瞭解吓佢屋企嘅情況

我而家決定
周星星出貓 罰留堂一個禮拜
掃操場兩個禮拜
扣操行分五分
下個禮拜重測
仲有呀 我要見你既家長!

唔洗讀master

工都唔洗搵啦仲master
話入廁所果d有無試過架
廁所睇完出到黎邊記得
直接拎張紙出黎抄方便好多

如果有過目不忘能力 就唔洗出貓啦

講真
香港d U 有留心上堂入去考都起碼C range
出貓果d 一係就連學都唔返
一係就坐B 望A 果班

dq晒佢地啱架喇

利申 : 紅磚grad 左N年
考之前先溫得幾日入去考都有B range

睇咩 u咩科啦

除非勁到爆, 有d 科我唔信 讀幾日有得pass

bba個啲就得
fce同engine個類無可能

某科既measurement
要計數既就一定無得玩啦,但engine都有d唔洗計數科係可以出

有d最撚搞笑既唔係出貓,係permitted aid 試過有師兄話可以帶兩本standard form入試場果d科,講明要係正本,影印不接受,都可以帶個影印本入去
想問下最後樓主結果係點?
大cert寫academic dishonesty其實係咪唔洗讀都得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞