[紅磚]final 俾人捉到出貓

369 回覆
12 Like 324 Dislike
好撚肉酸 張cert寫住dishonest仲點搵工
試過考考下前面條友起身話去廁所,跟住彭一聲係件衫入面跌左部iPad 落地
全場人—>—>—>
玩完
聽講如果academic dishonesty 落cert 嘅話就會入埋record
大公司同政府一定唔會請
報其他local u 洗底都冇撚用
除非quit u 去外國讀

正正常常你去見工都會帶CERT
張CERT上面已經印左

其實係想請報其他local u 都唔會收
玩完
聽講如果academic dishonesty 落cert 嘅話就會入埋record
大公司同政府一定唔會請
報其他local u 洗底都冇撚用
除非quit u 去外國讀

正正常常你去見工都會帶CERT
張CERT上面已經印左

其實係想講報其他local u 都唔會收

試過考考下前面條友起身話去廁所,跟住彭一聲係件衫入面跌左部iPad 落地
全場人—>—>—>

全場人—>—>—>

監考果時啲人話去廁所,我叫佢地拎電過出黎放係枱面先,啲人竟然唔係係書包入面拎出黎,係褲袋拎出黎
全場人—>—>—>

監考果時啲人話去廁所,我叫佢地拎電話出黎放係枱面先,啲人竟然唔係係書包入面拎出黎,係褲袋拎出黎
大學根本好多人出貓
樓豬抵撚死
話入廁所果d有無試過架
廁所睇完出到黎邊記得
直接拎張紙出黎抄方便好多

如果有過目不忘能力 就唔洗出貓啦

講真
香港d U 有留心上堂入去考都起碼C range
出貓果d 一係就連學都唔返
一係就坐B 望A 果班

dq晒佢地啱架喇

利申 : 紅磚grad 左N年
考之前先溫得幾日入去考都有B range

睇咩 u咩科啦

除非勁到爆, 有d 科我唔信 讀幾日有得pass
全場人—>—>—>

正如我之前所講

我作為一個電腦維修員

有部pad係身係好正常既
個個拎部手機去完廁所返嚟就神采飛揚
個個拎部手機去完廁所返嚟就神采飛揚

我見過有人一個鐘去3次廁所
拎電話入toilet 可以點捉?

搜身,不過唔知會唔會,有無巴打分享邊間會咁做?

有啲會跟埋你入廁所或係門口等你,見你時間有啲耐會埋黎check你
搜身比較少,但都會見你放部電話係櫈底,佢見到你擺低咗咪唔搜你,所以會有人有定兩部電話

冇權搜。

有無權我就唔清楚啦

通常講完你無權收喎,監考有兩種反應,一係死狗扮冇野,一係起鋼搵人幫手搞到你考唔到試

試過?考唔到跟住點
其實想問下將d 公式用符號打曬落計數機度,算唔算出貓?

垃圾
話入廁所果d有無試過架
廁所睇完出到黎邊記得
直接拎張紙出黎抄方便好多

如果有過目不忘能力 就唔洗出貓啦

講真
香港d U 有留心上堂入去考都起碼C range
出貓果d 一係就連學都唔返
一係就坐B 望A 果班

dq晒佢地啱架喇

利申 : 紅磚grad 左N年
考之前先溫得幾日入去考都有B range

睇咩 u咩科啦

除非勁到爆, 有d 科我唔信 讀幾日有得pass

bba個啲就得
fce同engine個類無可能
成班on9唔識又亂吹,
捉到既一定會重考,yr1 試過,大電光頭佬屌你老味
我個陣係水樽招紙既入面寫低左d key words,
後尾飲水飲得太密比人發現左,
你個科retake左之後,個grade會括住academic dishonesty
10月大cert都係

真係唔知邊個on9

場場開考都提你del式

有冇人del 係題外話, 有d科專捉計數機
出貓唔啱 出貓唔好呀 冇咩事我返出去先

死返出去啦 傻仔
成班on9唔識又亂吹,
你個科retake左之後,個grade會括住academic dishonesty
10月大cert都係

iPhone 有教yr1咩

Computer System咪佢教

2007C 唔係淨係HD要讀咋咩
成班on9唔識又亂吹,
10月大cert都係

iPhone 有教yr1咩

Computer System咪佢教

2007C 唔係淨係HD要讀咋咩

巴打應該grad 咗最少一年
拎電話入toilet 可以點捉?

搜身,不過唔知會唔會,有無巴打分享邊間會咁做?

有啲會跟埋你入廁所或係門口等你,見你時間有啲耐會埋黎check你
搜身比較少,但都會見你放部電話係櫈底,佢見到你擺低咗咪唔搜你,所以會有人有定兩部電話

冇權搜。

有無權我就唔清楚啦

通常講完你無權收喎,監考有兩種反應,一係死狗扮冇野,一係起鋼搵人幫手搞到你考唔到試

試過?考唔到跟住點

冇試過。一定唔會final出貓。

有監考係廁所門口捉住我個fd叫佢拎出黎,佢唔理佢,個監考唔比佢走搞左好耐,搞到出卷教授本來唔係考場都黎埋叫佢拎出黎,佢一面無奈拎包紙巾出黎,原來係紙巾,仲反埋個袋出黎咩都冇。

(佢事後話出完貓之後將部iphone4收埋係廁所入面,如果一早就拎包紙巾出黎,個監考實入去廁所搵,因為個監考一口咬定佢拎左手機入去。個監考結果係呆左係到望黎望去)

另一個staff執好佢d野拎左出黎,我朋友當場係書包入面拎埋另一部電話出黎。個出卷既professor 算係不嬲惡開,同個監考話會追究加屌埋我個朋友點解唔一早拎。

我朋友話,冇證冇據點解要比佢睇。個教授笑左笑講左一陣走左。

條友隔幾日重考番同一份卷,個教授係電話同佢講,我知道你有做,呢個監考捉得人好少失手,下次記得溫書。

佢係我上莊,畢左業先講出黎。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞