[紅磚]final 俾人捉到出貓

369 回覆
12 Like 324 Dislike
我果科d人出貓都廢事
直接唔考等make up
點解個podt好似似曾相識

好似上年睇過類似既野,篇文都差唔多
抵啦出貓
唔明咩心態
唔care成績既 hea讀都過2 洗咩出貓
緊張既 過3爆4 既人 又點會靠出貓執幾分

我同你想法一樣
係咪要靠個幾分先合格到點 如果係既 呢啲人垃撚圾
抵!
小弟係poly 讀part time
考親試急尿都要等最少半個鐘
成日焗住交卷去廁所
上年Car既term test比人捉到 (冇錯我係on9
寫左封信認衰仔
Transcript 個科既remark寫左disqualified
降左一個hon

走出自己既低潮最重要
路係自己行出黎
我覺得出貓冇問題,出到來做野都係左抄右抄。
但出貓比人周到就好大問題,踢出校就岩。
香港地出貓咩問題

從來都無人自在個過程,淨係在乎個結果
香港地出貓咩問題

從來都無人自在個過程,淨係在乎個結果

不過你柒在貓俾人捉到
點解上面d人出貓都仲可以咁厚顔出黎分享

考試既野不嬲都係八仙過海, 你睇唔過眼又睇得穿人點出大可以舉手投訴

我真係服撚咗你條仆街
你塊面皮真係幾光年咁撚厚

Final唔算嚴重。

midterm 和平時quiz個個瘋狂出貓,同人對答案都有。

次次都見一個port一個 見到都開心
睇住佢份野0分 or f埋
依d垃圾唔抵可憐

見過port完,個prof走埋去望左一眼,做左個wfc 的姿勢走左
出貓自己心裡知就算
就係呢啲人,搞到温書温得好辛苦的人拎得B,靠出貓就拎曬B+ A range。

做得呢啲野,就預左架啦。

比我就搵日錄音 做尻佢

佢一句吹水,冇事發生。poly做野講證據。
降hon咁嚴重
拎電話入toilet 可以點捉?

搜身,不過唔知會唔會,有無巴打分享邊間會咁做?

無!
佢有咩權搜你身?

如果之前有人去廁所拎電話出貓,之後都唔會因為依件事搜身?

係佢無權咁做

如果佢懷疑你,都無權?

監考當自己警察?

佢夾硬搜左你但發現你無,佢大鑊到pk。

監考冇任何權力搜身,只有傻仔中招。

出貓一定要罰,幾驚變大陸
抵啦
恭喜
上年又係有條友比人捉到出貓 po上舊登
又係比人屌到七彩
讀U 讀到要靠出貓 仲要俾人捉到
咁都仲敢開post 話俾人知
抵啦,我自問gpa唔高,但我4年考試從來無出貓

你有禮頓offer喎

都話無
比條仆街抄襲,告唔到佢
好撚嬲
仲要比佢拎左A+
宜家d dse雞係咪on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞