[紅磚]final 俾人捉到出貓

369 回覆
12 Like 324 Dislike
抵啦,我自問gpa唔高,但我4年考試從來無出貓
科科都出貓緊係冇fail啦,抵撚死俾人捉到
寫落transcript就緊架啦,睇你讀咩決定仲有冇肯請啦
出貓自己心裡知就算
就係呢啲人,搞到温書温得好辛苦的人拎得B,靠出貓就拎曬B+ A range。

做得呢啲野,就預左架啦。

比我就搵日錄音 做尻佢

錄音就投訴到 吹水唔得咩?
academic dishonesty咁嚴重,除左斷正之外都無咩機會比你告得入

睇得TVB多 錄低佢做呈堂證供

sorry 無睇tvb 7年以上
如果佢自認晒 係出貓 講埋點出
點解唔得?
錄音未必夠力就真 靜靜雞拍片見埋樣好d

你有禮頓offer喎

鼎天立地N展仔,爛咪爛洗乜出貓

出貓果D都係BBA臭雞
成班on9唔識又亂吹,
捉到既一定會重考,yr1 試過,大電光頭佬屌你老味
我個陣係水樽招紙既入面寫低左d key words,
後尾飲水飲得太密比人發現左,
你個科retake左之後,個grade會括住academic dishonesty
10月大cert都係

iPhone 有教yr1咩
出貓出到求情
一向覺得只有聰明人先有資格出貓
成班on9唔識又亂吹,
你個科retake左之後,個grade會括住academic dishonesty
10月大cert都係

Computer System咪佢教
心都涼鳩埋
垃圾唔撚識出貓就溫書啦撚樣
唔識出又唔撚溫又想攞靚grade 抵你死啦
抵死

醒嘅係先好出貓
但係醒又洗撚出貓
我番去溫書算
成班on9唔識又亂吹,
10月大cert都係

Computer System咪佢教

咪撚起我底屌你地老味
唉,如果真係臨近拎F邊緣或者都情有可原
如果大機會拎下C,拎下D都唔知你出黎做乜

依家科技咁發達真係好難捉
你入廁所睇電話基本上無事
除非佢地Check哂全身...

我果間監考果堆TA夠鐘繼續寫又唔捉
有人舉手投訴出貓又多數無事,
可能大陸人TA比較多,
亦都可能紅磚太多垃圾出貓出得太張揚比人捉

醒嘅係先好出貓
但係醒又洗撚出貓
我番去溫書算

b+(~75)跳多幾分就a range, 當你唔記得一條long q 出貓攞到10分就夠a+, 廢人出貓先無用,你去果十分鐘廁所記得幾多野,比你二三十分去出貓攞多十幾分先岩岩夠d /c-
唉,如果真係臨近拎F邊緣或者都情有可原
如果大機會拎下C,拎下D都唔知你出黎做乜

依家科技咁發達真係好難捉
你入廁所睇電話基本上無事
除非佢地Check哂全身...

我果間監考果堆TA夠鐘繼續寫又唔捉
有人舉手投訴出貓又多數無事,
可能大陸人TA比較多,
亦都可能紅磚太多垃圾出貓出得太張揚比人捉

我有一次就係拎電話去廁所出貓,我著衛衣,肚腩有個袋,電話放左係果度搞到個袋有啲突,跟住個考官覺得我個袋突左出黎有古怪,就問我有咩係入面,我就拎左d紙巾出黎,好彩佢無搜身
拎電話入toilet 可以點捉?

搜身,不過唔知會唔會,有無巴打分享邊間會咁做?

無!
佢有咩權搜你身?

無!
佢有咩權搜你身?

如果之前有人去廁所拎電話出貓,之後都唔會因為依件事搜身?
讀二流大學都要出腦
讀二流大學都要用下腦

無!
佢有咩權搜你身?

如果之前有人去廁所拎電話出貓,之後都唔會因為依件事搜身?

係佢無權咁做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞