[紅磚]final 俾人捉到出貓

369 回覆
12 Like 324 Dislike

好奇一問
既然監考嗰個人咁肯定你朋友有帶電話入廁所
點解反完袋發現冇佢又唔入廁所搵 ?

因為佢行出去果時佢望到監考啤住佢褲袋。監考仲跟到去門口,佢feel到有輕微腳步係入左去。

佢突然諗起唔多妥就收埋。佢有諗過沖埋部電話走,但佢又爭扎諗可能多心啫⋯⋯

巴打其實我係想知 監考員係發現你朋友個袋得包紙巾之後 點解冇入廁所搵手機 而淨係眼望望 既然佢覺得你朋友係有帶手機入廁所

咁多人面前柒左仲入去柒多次?我果fd話果個位應該冇人估到,個監考似想搜佢身多d,但係佢係女人,著住熱褲件t又緊身一眼望曬。

就算佢入去搵到,佢最多咪唔認係佢,set曬鎖又關左自動連數據,入面又咩都冇。

好撚精彩

我都覺。果時係咁叫佢講,佢真係好勁,係轉數果隻叻。

做緊入境主任

放低電話係廁所個下嘅膽識
大拿拿幾千蚊 為左出貓就放左係到
比我都係放底衫褲 搏佢唔敢講

幾千蚊同一世前途,更係前者。
抵撚死啦出貓都俾人捉到 onL99 一定係冇腦豬
利申 臨考先down notes溫 冇出過貓咪又過3

最撚叻係你

最撚叻係你

唔係佢叻 係出貓垃圾姐

最撚叻係你

唔係佢叻 係出貓垃圾姐

Agger, 點解要出貓,就算出都咪撚俾人捉到啦
好奇一問,帶多部電話收埋再睇完收埋係廁格有無用,我考個陣個廁所係更衣室
好奇一問,帶多部電話收埋再睇完收埋係廁格有無用,我考個陣個廁所係更衣室

樓上講話有人咁做過
好老實講 買部幾百蚊o既電話入去睇 睇完擺低
唔見咗都唔心痛

樓上講話有人咁做過

收起個廁板度

樓上講話有人咁做過

收起個廁板度

垃圾

如果之前有人去廁所拎電話出貓,之後都唔會因為依件事搜身?

係佢無權咁做

如果佢懷疑你,都無權?

你有權唔比佢搜,自己睇返校方指引,有合理懷疑都無寫到佢地有權搜身,只係寫左會 disqualified/降grade

只有法律授權人士可以搜身
普通一個監考員一定冇權

咁佢只可以懷疑你?如果夾硬唔拎出黎扮無野係身,佢有咩方法?

冇。大學就係咁,中學都仲蝦到中學雞

佢都爭d俾人蝦到啦
讀到大學都唔知只有涉嫌觸犯香港法例既合理懷疑先可以由執法人員搜身既基本人權都唔認識

樓上講話有人咁做過

我試過去廁所見到有miss坐係度守住

樓上講話有人咁做過

我試過去廁所見到有miss坐係度守住

miss
全部考試open book

再將考試難度提高10倍就得啦

香港玩呢d 全部考試機器收得皮

與真國際接䡄

與真國際接軌

與真國際接軌

啲老師都收皮
垃圾早Quit早著
出貓比人周到你郁算垃圾
利申 發夢試過出貓最後拎A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞