[HKUST]科大討論區 (19) - 派grade未呀

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
1014 加埋bonus quiz 有79.5%
會唔有B+
會唔會有B+
會唔有B+

No ff b only la
Jun班個mean係我拉到咁低架
會唔有B+

要睇tutor 好唔好人 聽講有啲會4拾5入 有啲唔會 我都爭1.幾% a-,打算翻去r
1014咁好grade

正式宣布1014為科大靚grade course

個mean 成70%
返唔返去check卷好
返唔返去check卷好

去啦
返唔返去check卷好

去啦

冇得check 要下星期二先返香港

個mean 成70%

49.83%

個mean 成70%

49.83%

tklam個mean 61.21
1014咁好grade

math department ho ball

tklam
跟咗佢兩個sem
1014咁好grade

派埋grade就fit唒
邊到有得睇啲grading
邊到有得睇啲grading

www.math.ust.hk/~tklam/Math1014/index.html
入面有link
1014咁好grade

會唔會突然話唔abs grading ?
1014咁好grade

會唔會突然話唔abs grading ?

唔會啦,tklam話上頭要佢地abs grading
呢度好多year 1?
若然生活好 咪撚讀會計

都幾多
1014咁好grade

tklam
跟咗佢兩個sem

我都跟左佢兩個sem
雖然無上過佢堂
但好似佢lecture D人都好好grade

無上過佢堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞