[HKUST]科大討論區 (19) - 派grade未呀

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
召集準civil仔
咪撚入civil
召集準phys撚
咪撚入civil

咪撚入UST
準備好入mech做痴線佬

唔想做痴線佬可以點

咪撚入mech

咪撚入civil

呢到個個都手渣幾條A都唔滿足
我都係隱退算

Agger

Agger
econ3113要overall幾多先有A range

低highest 廿分都有..點玩...

Overall ~70% a range

咁全班應該得2-3個人A range

我嗰年
midterm 1 mean 36/80
midterm 2 mean 40/80
final mean 110/180

最後好似話70%定6X 就A range

以前final mean咁高架,今年係
mid1 35/80
mid2 25/80
final 84/180

我嗰年

mid1 35/80
mid2 25/80

dept head真係好癲咁
有冇人試過係科大補牙?幾錢一個?同埋好唔好?

我嗰年

mid1 35/80
mid2 25/80

咁你按比例大概估到要幾多先A
不過好似話正正常常都一定B RANGE
召集準備入CS既手足

想入但驚唔夠gpa

好似70
質素就唔好講啦
俾人用洗牙既水柱俾人直射條利度
有無civil嘅仲未有intern interview

grad job 都仲有堆人冇offer冇in
真係爆煲啦

好似70
質素就唔好講啦

$350 wor我補
有無civil嘅仲未有intern interview

grad job 都仲有堆人冇offer冇in
真係爆煲啦

好似70
質素就唔好講啦

$350 wor我補

同出面好似差唔多價喎

好似70
質素就唔好講啦

$350 wor我補

同出面好似差唔多價喎

佢唔係70蚊20分鐘咩

好似70
質素就唔好講啦

$350 wor我補

睇左洗牙
sorry for 沖出黎柒
有冇人知上年civil cutoff
利申: 純粹對呢科有興趣 但best 24好差

好似2.6 ,但dse有26分

識人上年2.7 dse25
今年100%gpa cutoff 都應該2.8-2.9
咪撚入civil

structural course
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞