[HKUST]科大討論區 (19) - 派grade未呀

1001 回覆
6 Like 3 Dislike

你想知啲咩?

前景就一定唔太差啦 出嚟做p仔點都過15k 好彩嘅話 20k都得 其他exceptional cases就唔講啦

不過其實it呢行唔一定要讀CS先入到 你識google就得 minor IT一樣可以入行

chur就唔算chur 多數course都係一個sem 3份assignment左右 project based嘅話就可能會chur啲

入面啲人多數都廢 但勁嘅人會好勁 core 拎A 唔難 4字頭嘅course會難啲 不過實際情況因人而異

聽落都ok喎
不過淨係讀過comp1022q 驚入去比人屈機

cs啲人唔算特別屈啦
今日係咪派hall offer
冇科出grade
ARRO真是傻的嗎

半年一次鬧arro

都唔關arr事

通常kick係dept?
冇科出grade
ARRO真是傻的嗎

半年一次鬧arro

都唔關arr事

yes
大把ta改卷改十年
特別acct course
無番一頭半個月都唔洗旨意有grade
次次完sem就一堆人上水話自己A左
Chem1004出咗grade

A左

冇科出grade
ARRO真是傻的嗎

半年一次鬧arro

都唔關arr事

長痛不如短痛
寧願引刀成一快

marketing仲未出咩
冇科出grade
ARRO真是傻的嗎

半年一次鬧arro

都唔關arr事

長痛不如短痛
寧願引刀成一快

mark course唔會咁早出到grade
冇科出grade
ARRO真是傻的嗎

半年一次鬧arro

都唔關arr事

長痛不如短痛
寧願引刀成一快

mark course唔會咁早出到grade

1014出左grade

轉左30號

轉左30號

嚇死
仲搞到我係咁瘋狂F5
huma2400幾時先出grade
冇科出grade
ARRO真是傻的嗎

半年一次鬧arro

都唔關arr事

yes
大把ta改卷改十年

Acct2200最早
R分失敗
冇科出grade
ARRO真是傻的嗎

半年一次鬧arro

都唔關arr事

yes
大把ta改卷改十年

Acct2200最早

你上major d acct就知啦

轉左30號

聽日就會知自己住到咩hall? 定係知自己有無得住咋

轉左30號

有冇hall
邊個hall有機會即日知有機會31號先知
會收到第二封email

轉左30號

有冇hall
會收到第二封email

今年個hall cut off會唔會好高

轉左30號

有冇hall
會收到第二封email

唔上莊唔係以為有hall住啊

轉左30號

有冇hall
會收到第二封email

唔上莊唔係以為有hall住啊

轉左30號

有冇hall
會收到第二封email

今年應該同上年一樣
不過下年就唔同世界
year 1有得full 1年

轉左30號

有冇hall
會收到第二封email

今年應該同上年一樣
不過下年就唔同世界
year 1有得full 1年

有講到轉左30號?
我a架
status
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞