[HKUST]科大討論區 (19) - 派grade未呀

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
1014 38% 求 D

去Course Coordinator 林子健道求啦,佢好好人

chem 1020 36% 求D 呀
chem 唔係absolute grading 架麻?

我估我phy1003 應該同你差唔多

成日吹水咩
唔覺既
蕭生係我中學校友

li yao 教得幾好,個grade又令囝

但我識得既人全部都唔係幾like佢
可能佢份final真係玩到太多人

聽講Li Yao/Wenwen d hw/mt/final係照抄MIT econ

ASIA

MIT

成日吹水咩
唔覺既
蕭生係我中學校友

聽講Li Yao/Wenwen d hw/mt/final係照抄MIT econ

ASIA

MIT

econ3113

ching其實你咩major
我估我識你

我mgmt maj,係咪同你飲過茶=.=

唔係qfin咩
咁可能我記錯

.................

佢豬巴士架 扮mgmt

ASIA

MIT

2113 reg邊個好?

ASIA

MIT

下?仲未讀既咩?

s班就平均d
通常鬼佬/男tutor會手鬆d
揀lang tutor係先睇性別,再睇non-local/local
Non-local既男tutor係最手鬆

鬼婆點睇?

鬼婆唔知
但幾肯定local女人最閪
Martha Ng

屌佢老母
上親佢堂次次都唔知教緊乜
完全唔知學過d咩
次次上堂淨係對住ppt講書,完全唔知up乜
今個sem跟左Levi Lam終於都叫做學番少少野

我今個sem都係levi
佢算真係教得幾好

wtf

t幾呀清
唔好相認

我都係martha ng -> levi lam
btw martha 幾好grade

i班最爛
A班就鬆手

s班就平均d
揀lang tutor係先睇性別,再睇non-local/local

鬼婆點睇?

鬼婆唔知
Martha Ng

屌佢老母
上親佢堂次次都唔知教緊乜
完全唔知學過d咩
次次上堂淨係對住ppt講書,完全唔知up乜
今個sem跟左Levi Lam終於都叫做學番少少野

我今個sem都係levi
佢算真係教得幾好

ASIA

MIT

下?仲未讀既咩?

哈!係咪好出奇呢
Year 1 jupas入
第一年要讀acct fina,year 2 fall先讀2113
之後year 2 spring就micro+macro theory

ASIA

MIT

下?仲未讀既咩?

哈!係咪好出奇呢
第一年要讀acct fina,year 2 fall先讀2113
之後year 2 spring就micro+macro theory

我唔知有邊個教呀到時
Wenwen應該有既
到時先問啦

Btw聽日係咪有試考?

ASIA

MIT

下?仲未讀既咩?

哈!係咪好出奇呢

non jupas入maec嘅都係咁啦,我係中學無讀econ,yr2 fall先讀econ2103,然後今個sem就同ecof嘅人一齊讀

ASIA

MIT

下?仲未讀既咩?

哈!係咪好出奇呢

我唔知有邊個教呀到時
Wenwen應該有既
到時先問啦

Btw聽日係咪有試考?

聽日考Comp1021

ASIA

MIT

下?仲未讀既咩?

哈!係咪好出奇呢

Reg Ding Fei啦 十分靚grade final相對難 輕鬆突圍而出而唔係鬥小心
好似兩個mid term都係mc only

靠你啲source carry啦師兄
跪求好人靚女 wang jing 派a range

邊個來😂

ISOM2310

ASIA

MIT

下?仲未讀既咩?

哈!係咪好出奇呢

non jupas入maec嘅都係咁啦,我係中學無讀econ,yr2 fall先讀econ2103,然後今個sem就同ecof嘅人一齊讀

Ching school-based?
子瑜ching 我地搞到個DSE post變科大Econ post

有機會

i班最爛
A班就鬆手

s班就平均d

鬼婆點睇?

鬼婆唔知
Martha Ng

Fall sem 係Martha, S班 B-
佢assignment 俾得好手緊
諗緊2nd maj is 定econ好
econ3113

ching其實你咩major
我估我識你

我mgmt maj,係咪同你飲過茶=.=

唔係qfin咩
咁可能我記錯

.................

佢豬巴士架 扮mgmt

屌你
elec1100出左grade
elec1100出左grade

c range jor
想入maec 有無讀2113??

有機會

i班最爛
A班就鬆手

s班就平均d

鬼婆點睇?

鬼婆唔知
Martha Ng

Fall sem 係Martha, S班 B-
佢assignment 俾得好手緊

有無人知Lee Pui 好無....佢幾個3咁比我 真係驚F
想入maec 有無讀2113??

Me year 2 study 2113 ar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞