[HKUST]科大討論區 (19) - 派grade未呀

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
完sem推post速度接近0

要陪女 不了

冇女

條女生日
洗左我成千蚊
又要變番乞衣

賣左條女, 會唔會有番幾千蚊呢
d支那豬好撚麻煩
各位手足覺唔覺
叫到支那畜係ust跳黎跳去就想佢地即刻死

唔洗爭 所有人都好撚麻煩
total 36%會唔會f
再f就fail兩次core course😭
Econ2113 飛釘教預左final難mid term成條街
但其實上堂講左好多

上年有人post埋上高登問
係幾難既,如果無去明過d野

所以woo young lim正啲?
其實我見兩個都好似幾好咁

同佢講下韓文
佢個人企係度都好得意

學下韓文同佢傾計先

飛釘上年有條indifference curve
一邊係inferior good一邊係normal good
出income effect同substitute effect
我肯定個part9.5成人都唔識做
我最後果part吉左

利申 final 66.5/100 最後B final mean 60 sd 14

坦白講其實個題係Tutorial有go through 一次
不過每次tutorial 都得各位數字既人上
Fei Ding既卷冇大家講到咁難
當然用“好難好難” 既心態去準備係冇錯

有無巴打畫一次
係咪有伏位我諗唔到 點解我覺得用翻個defition畫就得
成日聽人講dingfei嘅卷好難,但聽佢地講落其實好普通姐
利申:當年讀skw

D就應該會

D就應該會

yes ar 😂😭

D就應該會

yes ar 😂😭

D就應該會

yes ar 😂😭

北上 估到自已香港搵唔到
想學日文
Email個香港專上學生協進網係咪伏黎?

日本語は一番!

唔係伏既
不過呢個組織係親建制
佢地d exco inaug請到中聯辦d狗

冚家剷
Econ2113 飛釘教預左final難mid term成條街
但其實上堂講左好多

上年有人post埋上高登問
係幾難既,如果無去明過d野

所以woo young lim正啲?
其實我見兩個都好似幾好咁

同佢講下韓文
佢個人企係度都好得意

學下韓文同佢傾計先

飛釘上年有條indifference curve
一邊係inferior good一邊係normal good
出income effect同substitute effect
我肯定個part9.5成人都唔識做
我最後果part吉左

利申 final 66.5/100 最後B final mean 60 sd 14

中學經濟?
d支那豬好撚麻煩
各位手足覺唔覺
叫到支那畜係ust跳黎跳去就想佢地即刻死

唔洗爭 所有人都好撚麻煩

支那豬垃撚圾

科大個朵靠佢地做起,但佢地又清洗我地,屌
終於可以考完試先生日

生日快樂呀BB

D就應該會

yes ar 😂😭

北上 估到自已香港搵唔到

好空虛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞