[HKUST]科大討論區 (19) - 派grade未呀

1001 回覆
6 Like 3 Dislike

有機會

i班最爛
A班就鬆手

s班就平均d
通常鬼佬/男tutor會手鬆d
揀lang tutor係先睇性別,再睇non-local/local
Non-local既男tutor係最手鬆

鬼婆點睇?

鬼婆唔知
但幾肯定local女人最閪
Martha Ng

屌佢老母
上親佢堂次次都唔知教緊乜
完全唔知學過d咩
次次上堂淨係對住ppt講書,完全唔知up乜
今個sem跟左Levi Lam終於都叫做學番少少野

舊年HUMA1000由佢指導論文,最後B-
fina C左

fina咩

我好廢

Me too bro

final分數都未有就有grade
呢個course個mean應該好高
我唔計final有75%都C

我想屌Peter老母
都唔知上佢堂做乜鳩

lol 我除左quiz之外冇上過堂

條撚屌用iPRS嚇我上堂,點知得一次
頂原來個個math1014都爛左grade 小弟我加埋bonus都係得92%咋 今次我個dean's list無喇

屌你老母九十二分A+都分分鐘有啦

冇咁易

頂原來個個math1014都爛左grade 小弟我加埋bonus都係得92%咋 今次我個dean's list無喇

冇咁易

岩岩過左B
Yay!子健萬歲!我愛子健!

冇咁易

岩岩過左B

啱啱過咗A

冇咁易

岩岩過左B

B+
Fina3303點解可以難到咁

我今個sem都係levi
佢算真係教得幾好

wtf

t幾呀清
唔好相認

我都係martha ng -> levi lam
btw martha 幾好grade

How about melissa

Nora 比極多 5-7

我都係Nora
assignment overall 6

Nora咁好grade?佢好大粒架喎
1014 好grade 過上年 上年fd 82.幾 得B

82% b
Fina3303點解可以難到咁

想唔想屌我

屌佢老母
上親佢堂次次都唔知教緊乜
完全唔知學過d咩
次次上堂淨係對住ppt講書,完全唔知up乜
今個sem跟左Levi Lam終於都叫做學番少少野

佢算真係教得幾好

wtf

t幾呀清
唔好相認

我都係Nora

nora最低不嬲都比5
不過佢既全5都係得B-

82% b

上年好似唔係abs grading?
召喚ecof廢青巴打

黎緊fall 3334係ecof maec qfin?
點解個陣睇study path係話15-16,16-17 intake maec qfin 係spring

冇咁易

岩岩過左B

B+

A+

佢係咪吹咋,上年85%有A-架,根本今年嘅absolute grading係跟上年嘅cut off

佢係咪吹咋,上年85%有A-架,根本今年嘅absolute grading係跟上年嘅cut off

但上個sem 1013個absolute grad cutting係同1014一樣
fina真係狗也不屌 overall above mean都係得C+
垃圾Fina dept
fina不嬲垃撚圾架啦
fina不嬲垃撚圾架啦

仲以為今個sem有3可以玩下UROP

佢算真係教得幾好

wtf

t幾呀清
唔好相認

我都係Nora

你邊個
Quantitative Social Analysis:

放係social science會唔會呃左好多人
又要讀math1014 2011 2421

無數底應該都會出事
Electives
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞