《每朝起身,總會見到細妹著校服》(13)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
唔係嗰度先最有Feel咩
全部都係呃你啲男人
攞嚟取悅你哋架咋
係咪真㗎
分分鐘無男人咁敏感
佢係見你玩得咁開心
佢又唔抗拒先配合你同你玩咋
話說就快又有文啦
我做過資料蒐集 十個有九個女仔都話係最敏感嘅地方
第十個話舒服過俾18CM屌多多聲
時間過得勁快
聽日又要去醫院複診

上回講到飛揚同肉榮食完飛煙,兩條麻甩仔又走去行商場𥄫女~
肉榮唔俾飛揚講跟住會發生咩事~飛揚又真係唔講~又真係跟返上次嘅路咁行~
𥄫𥄫啲黑絲化妝妹~又走去H&M𥄫啲女售貨員執貨走光~
當然唔少得𥄫人哋條女啦~
真心唔明啲女乜心態!明明有仔喺身邊~都仲要著到咁淫嘅!
俾人𥄫吖?開心啲㗎?
Ashlynn條八婆又係咁!
是旦啦屌~都唔關飛揚事啦~(呢個時間其實仲未真係完全帽咗㗎!)
成條路線都跟返上次咁~都係𥄫返上次啲囡囡~
係冇第一次𥄫咁扯旗㗎喇~不過都係正嘅~
𥄫多幾𥄫啲女售貨員衫領~𥄫佢哋對小饅頭~
然後又到主菜...兩條好專心揀緊褲嘅囡囡...
就係呢兩條...飛揚就係等呢兩條...
呢兩條囡囡...可以話係關鍵...
飛揚同肉榮喺兩條囡囡後面...𥄫住佢哋對修長美腿...
短裙...高踭鞋...淨係𥄫佢哋對企到直一直嘅雪白幼嫩修長美腿都𥄫到扯晒旗...
肉榮見四周冇人...就扮晒撳電話咁偷拍緊兩條囡囡對雪白幼嫩修長美腿...
啱喇啱喇...就係咁喇...Keep住啦...Keep住跟返上次嘅路...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Take 06-意想不到] PART 07

我就等肉榮行動...

兩條囡囡仲係好專心咁揀放喺矮陳列貨檯上嘅褲...然後佢哋兩個同時烏前...

兩條短裙同時拉一拉起...差少少就睇到條底褲...

兩條囡囡都企到對腳直一直咁...翹起個屁股仔...好似等緊我哋埋去從後抽插咁...

都係差少少...差少少先𥄫到...

但我今次就唔心急...唔踎低𥄫...

只係企喺度等...等肉榮Take Action...
肉榮慢慢行喺兩條囡囡身後...鏡頭對住佢哋對企到直一直...雪白幼嫩嘅修長美腿...再對住佢哋裙底...

兩條囡囡仲係懵然不知俾人偷怕緊裙底...繼續揀褲...

肉榮確保影晒兩條囡囡嘅裙下春光之後,就向我示意一齊閃人!

我哋兩個施施然咁步出ZARA,就鑒賞戰利品~

「你睇你睇...幾撚正...」肉榮指撚住個Mon...

『得喇得喇...Send嚟啦~』我就係等緊...

「呢個世界冇免費閪屌㗎~」肉榮立即閂返段片~
『知喇知喇~搵阿Wing出嚟食Lunch吖嘛~食佢啲好姊妹吖嘛~知喇知喇~』我就拎部電話出嚟~

「吓?食佢啲好姊妹?我係想食阿Wing喎~」肉榮流晒口水咁~

『屌我就知你條仆街㗎喇!』我一手拍鳩肉榮個頭!

仲話搵阿Wing同班好姊妹出嚟食Lunch?

撚鳩我?!

「屌講笑咋嘛咁撚認真!知你一早知我想食佢啲好姊妹先咁講咋嘛!仆你個街吓吓都先知咁你話幾咁冇癮~」肉榮半帶恥笑咁打量住我~

『屌啦唔好搵呢啲嘢嚟講笑...』唔好搞我細妹呀!
「屌知你錫你細妹喇~仲唔快啲WhatsApp佢問佢同唔同啲姊妹...屌你一早知得唔得㗎啦!」

『係吖...我知吖...』

「咁仲唔快啲WhatsApp佢?」

『我記得係要等多陣...』

「使唔使吖?」

『要冇任何偏差...就要完全跟足㗎啦...』

「唉屌係吖係吖係吖...你有經驗我冇...跟你啦...」

『梗係~』
「人無限輪迴地獄...你無限輪迴地獄...你就咁柒嘅...射不出精...」

『我想㗎咩屌~』

「得未吖?」

『仲差少少吖...』

「屌係唔係真係要跟到咁足吖?」

『都話咗跟足啲先唔會有偏差咯...』

「唉屌真係好鳩煩...」

『係而家喇~機會嚟啦飛揚~』
我就WhatsApp阿Wing...“今日得唔得閒一齊食Lunch吖?”

一Send完過去之後...

「屌你漏撚咗同啲姊妹一齊呀柒頭!」肉榮立即開口屌!

『係咁㗎戇鳩...你信我啦!』上次都係咁~

「你柒住咁無限輪迴地獄~I Trust!」肉榮半帶恥笑咁點點頭~

『屌你...』然後...

“噹” “Wing:哥哥冇返工咩?”
「細妹第一句就關心哥哥~冧到呢~」肉榮又葡萄~又流晒口水咁~

『唔恨得咁多㗎喇~』我就立即Send返句...

“係吖...見有啲唔舒服...所以請咗假 而家我同肉榮哥哥一齊 要唔要同埋啲姊妹join我哋一齊食Lunch吖?”

我記得㗎!一字不漏㗎!

「屌你就咁榮哥哥咪得囉!使撚加個肉字咩?」肉榮屌晒鬼咁!

『啱㗎喇~上次都係咁~要一字不漏㗎嘛~』啱㗎喇~啱㗎喇~
「屌...咁你上次點撚解要加個肉字呢?」肉榮仲係唔順~

『親切啲吖嘛~』我記得係咁答嘅~

「親切你條命吖!」肉榮又屌晒鬼!

完全一樣~成條路線又跟返上次咁行~

“噹” “Wing:哦~原來同肉榮哥哥一齊~好吖好吖~我帶埋啲姊妹Join你哋啦~放Lunch再打俾你吖~而家上堂先~^3<”

“OK~咁你專心上堂啦~哥哥等你~^3<”
「喂真係掂喎!阿Wing真係醒目女嚟㗎喎~」肉榮拍一拍我膊頭~

『梗係啦~知你條仆街鹹濕吖嘛~喂係唔係喺阿Wing細細個嗰陣就開始𥄫佢?!𥄫到佢而家都知你鹹濕?!』我立即捉實肉榮衫領!

「喂喂喂...邊係吖?上次我點答㗎?咪答咗你囉...」肉榮Fing晒手...擰晒頭...

『上次我都冇問!做乜咁驚?心虛?即係喺阿Wing細細個就有𥄫佢啦!童年陰影面積有幾大呀?!』我秤住肉榮衫領!

「痴線!我先冇你咁變態呀!細路女都𥄫!幼女揚!」肉榮撥開我對手...拍拍自己衫領。

『屌你啦...』咁大聲...成個商場都聽到喇...
「屌你唔係咩?話時話都唔知阿Wing細個嗰陣,你呢個變態哥哥有冇對佢做過啲乜變態嘢...」肉榮冷眼望住我...

『我梗係冇啦痴線...』係正經得嚟...又好似真係越越地軌...

「係咩係咩?不過講開又講...你哋兩兄妹都真係幾好感情吖~Send晒錫錫Emoji咁~」肉榮帶住我行去Pacific Coffee。

『OK咁啦...我哋WhatsApp都總會用Emoji嘅...』兜咗咁大個圈...估唔到又會兜返嚟呢句...

有咩係關鍵呢?

就係單單因為...肉榮睇到我同阿Wing互Send錫錫Emoji?
「錫錫喎~仲話你哋冇嘢...」肉榮又笑到衰衰咁~

『知你想講咩喇...老閪都唔接受現實吖嘛...』屌我幫你講埋啦...

同肉榮隨便咁喺Pacific Coffee搵咗個位坐...

「都話咗唔好先知Mode咯...飲咩吖?」肉榮拎住個銀包。

『凍拿鐵啦...』先唔先知Mode我都只係會飲凍拿鐵...

「奶多個咖啡邊好飲㗎...」肉榮就擰擰頭咁行去買嘢飲。

係我...真係我老閪都唔接受現實咩?

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

我望一望間Pacific Coffee...都坐咗唔少年輕人對住部MacBook做緊功課。

我對阿Wing...自己嘅細妹...

究竟係邊種...會係邊種?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞