《每朝起身,總會見到細妹著校服》(13)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
「你不嬲都係㗎啦~」肉榮同我一齊𥄫。

『啲女著到咁淫唔𥄫...咪好唔俾面?』𥄫埋另外嗰個~成個粉背露晒出嚟~下半身仲要著熱褲~

明明條仔喺自己身邊,都要著到咁淫咁出街博乜?

有陣時真係唔係好明啲女...

Ashlynn又係咁...同我出街著到勁暴露咁...

街上啲仔就喪𥄫!
上樓梯又唔用手遮...要我幫佢做單擋...

我又擋唔到幾多...成日都俾人𥄫裙底...

屌蝕撚晒!

唔係話唔想條女著得淫啲吖...你喺屋企著俾我睇係冇所謂~

出到街俾人睇蝕晒就唔係咁好囉...

嘩嘩嘩又到嗰個著一字膊嘅~烏低身揀緊褲~成條事業線露晒出嚟~

WOW~繼續啦~繼續啦~又見到喇見到粉紅色無肩帶Bra喇~
條女真係幾大對~個Bra包到實一實~谷到脹一脹~成對雪白粉嫩嘅北半球露晒出嚟~

係就係冇第一次𥄫咁扯旗㗎喇~但都叫頂癮嘅~

其實試過一次都有樣好嘅~就係知道就算咁𥄫都冇問題~

俾人發現嘅又好~唔發現任𥄫都好~可以放心咁𥄫~

只係Keep住好似上次咁...

有過一次經驗...
同肉榮喺H&M𥄫勻晒所有囡囡,又轉場過去ZARA繼續𥄫。

啲女售貨員又係好勤力咁執衫執衫~烏晒身咁~

又俾我哋𥄫晒領衫入面~一對雪白粉嫩嘅北半球~

而家啲女售貨員都係啲細細粒粒咁嘅𡃁妹仔嚟㗎喎~

啲𡃁妹仔咁勤力㗎咩?唔係做PTGF多㗎咩?

或者而家都仲見到𡃁妹仔喺大型連鎖店做售貨嘅~

過多幾年?咪又好似M記嗰啲咁~得返啲大媽做囉~
𥄫多幾𥄫啲女售貨員衫領~𥄫佢哋對小饅頭~

然後又到主菜...兩條好專心揀緊褲嘅囡囡...

就係呢兩條...我就係等呢兩條...

呢兩條囡囡...可以話係關鍵...

我同肉榮喺兩條囡囡後面...𥄫住佢哋對修長美腿...

短裙...高踭鞋...淨係𥄫佢哋對企到直一直嘅雪白幼嫩修長美腿都𥄫到扯晒旗...

肉榮見四周冇人...就扮晒撳電話咁偷拍緊兩條囡囡對雪白幼嫩修長美腿...

啱喇啱喇...就係咁喇...Keep住啦...Keep住跟返上次嘅路...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Take 06-意想不到] PART 07

我就等肉榮行動...

兩條囡囡仲係好專心咁揀放喺矮陳列貨檯上嘅褲...然後佢哋兩個同時烏前...
又要睇呢段
快L d 叫返琳琳出嚟
已經將[Take 06-意想不到] PART 06 Upload上紙言
如果唔係 跟住落嚟咪會走咗去唔同路線
好想食琳琳 但唔可以㗎
圖已cap
等佢大個咗先
十六歲即食
太遲了
好似話某啲國家童婚係冇問題㗎嘛
琳琳 = 詩琳?
又俾你講得通喎
你唔比飛揚寫返詩琳以前細個果陣比飛揚同飛舞兩兄妹照顧嘅咩
詩琳明顯就係同個Friend喺七仔出面等人換迪迪尼公仔 飛揚送咗隻唐老鴨俾佢嗰個女仔啦
BTW喺港男FF入面 飛揚係用唐老鴨換詩琳手上隻米奇
不過你話琳琳有詩琳嘅“獨特質子”咁就有可能
套返傭兵嘅“靈魂學說”吖嘛
睇嚟飛揚都係鍾情於識妹妹仔樣嘅女
妹妹仔樣係好吸引㗎
又可愛啦 又得意啦 真係引死人
我都想識啲咁嘅女
可惜我個工種唔會有
你返咩工種先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞