《每朝起身,總會見到細妹著校服》(13)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
係慶幸咁難過嘅日子又捱過咗半年
定係難過嘅日子仲有排捱
你都無業 無論有冇武肺你都係喺屋企搞細妹架啦
好似好有道理
邊有搞姐
強上
無業要靠飛舞姐姐賺錢養你
搞都唔使搞 自動送到埋口
又比你摸腰又比你揸屁股
又騎上你度un你
飛舞姐姐強上飛揚
被細妹強上騎馬
兄妹Close啲姐
騎住喺床上
close到錫埋扑埋
中出埋
今日有文
仲有五分鐘就出文

上回講到肉榮又講返個兄妹甜故~
飛揚就Hea鳩咁應機~
屌都經歷過一次啦...係好悶㗎...
講真兄妹情節咁刺激,飛揚唔想試咩?
到你真係有細妹就唔會對佢有衝動㗎喇~
飛揚明明就對Wing Wing好衝動啦~又唔認~
食完呃水早餐行返出嚟食返飛煙先~
飛揚仲煩緊無限輪迴地獄嘅事!
其實煩咁多做乜鳩吖~破唔到咪罷撚就囉~
「反正你乜都做唔到㗎啦~就好似明知自己“將會”戴帽...」肉榮邊扯飛煙,邊冷眼望住飛揚...
『屌...』講講吓又講咗去飛揚戴帽...
「看似Future Tense...其實係Past Continuous Tense...」肉榮扯飛煙...又望一望條馬路...
『噏乜柒吖?』扮晒有深度...有意思咁...大文豪吖?
「咪即係有啲嘢你明知嘅都改變唔到...俾你穿越時空都穿越唔到去可以改變嘅時間...即係叫你收皮吖~」肉榮扯一扯飛煙,擰晒頭~
『屌...你就收皮啦...』一啲建設性都冇...
「唉~牛皮燈籠~點極都唔明~」肉榮夾住飛煙擰擰頭。
真係唔撚明?
又唔可以話唔撚明...
但又唔覺得明咗幾多...
總係好似...有啲嘢...係改變咗...但又噏唔出改變咗啲乜...
改變...永遠都係喺不知不覺之間...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

食完飛煙之後,又再一次無所事事咁同肉榮行街街。

「喂嗱我屌你個嘴就咪撚講跟住會發生啲乜吖!」肉榮手指指咁指住我個鼻!

『點撚解呢?』我一手撥開肉榮隻手指!

「咪講撚咗好冇癮囉...仲有吖...雖然可能改變唔到大局...之但係總有可能改變咗啲嘢...咁咪冇咁好玩囉~」肉榮成個玩家咁擰擰頭~

『咁你一陣碌落樓梯跌死我都唔話俾你聽啦~』有得阻止悲劇發生都唔去阻止吖?

「如果係吖,你仲唔第一時間喊驚咁話我知咩?」肉榮搭一搭我膊頭~

『咪傻啦~我想你死好耐㗎喇~』我拍一拍肉榮個肚腩~

「我死咗你細妹會好傷心~」肉榮扮晒慘慘豬~

『食屎啦你...』
兩個麻甩佬喺商場裡面穿嚟穿去...

然後又經過化妝店Zone...

「嘩...而家啲囡囡真係好撚正...」肉榮望住化妝店裡面幾個售貨員。

『嗯嗯...』我又Hea鳩肉榮...

「專業少少...俾啲反應好唔好?」肉榮冷眼打量住我...

『係係...咁咪去識人囉...』我又講返嗰句...

望住幾個著黑絲嘅售貨員真係幾正嘅...不過上次都𥄫過啦...
「正就要去識㗎喇?咁咪好撚唔得閒?」肉榮又將目光轉移到H&M裡面啲售貨員身上。

『屌我就係知你會咁講先唔撚想講!』我又𥄫住個細細粒粒又幾得意嘅女售貨員~

「你可唔可以扮到唔知咁?又或者用上“再演一次”嘅心態呢?」肉榮帶住我穿越女裝部~

『痴線...呢個係咩玩法?好好好~我就扮到咩都唔知咁~同你再~~~演一次~』我望住幾個試緊鞋嘅𡃁妹仔~望住佢哋對修長美腿~

𥄫住幾個都係著熱褲𡃁妹仔~坐喺度試緊~𥄫佢哋個屁股仔啲肉~

冇露到底褲邊~但成個屁股仔嘅嫩肉就露晒出嚟~

屌落一定啪啪聲~
其中兩個著好鞋~企起身~對住塊鏡伸到對腳直一直~又蹬起隻腳仔~拎部電話出嚟影~

好撚好J喔~而家𡃁妹仔啲腳真係好撚好J~

「嘩...再低啲...再低啲...」肉榮𥄫住個烏低身摺緊衫嘅女售貨員。

件衫鬆到...又可以...又可以𥄫到裡面一對肉球...

個Bra離離地...離罩...離罩...離罩...

『正吖...』又見到淺啡色嘅乳頭吖~

淺淺地色~唔錯唔錯~

烏前個身~對波勁渾圓~真係正~
個女售貨員察覺到我𥄫佢,就用隻手仔撳一撳住自己衫領。

我就面帶淫笑咁打量住個女售貨員~

「嗱~咁就差唔多喇~」肉榮望住人哋條女喺度揀緊衫。

『做返一個變態佬吖化?』又係嗰幾對情侶~啲女嘅就揀衫~男嘅就𥄫人條女~

我又走去𥄫𥄫人哋條女~吊帶短裙~露晒波又賣晒腿~

成身上上下下前前後後都白白滑滑咁~拎嚟磨J一定好爽~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞