《每朝起身,總會見到細妹著校服》(13)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
梗係唔係啦 我好Man㗎

上回講到肉榮問返飛揚J啲乜?
咪又係平時嗰啲...
可能就係平時嗰啲先出事!
咁扑呢?又係同條女吖?
就係想搵佢扑就發現戴帽!
哈哈哈~真係好睇過甜故!
而家咪將真人真事寫俾大家睇囉...
飛揚話搵條PTGF扑過~仲要係一直都好想扑~
仲有呢仲有呢?
飛揚梗係唔講俾肉榮聽啱啱先同Miss Ko扑完啦!
咁可能要搵多啲唔同嘅囡囡扑先得~
邊有咁多囡囡扑吖?有就唔使打J啦...
肉榮又想講返個兄妹甜故俾飛揚~
咪聽過囉...
肉榮覺得經歷過知道晒跟住會發生咩事真係好無癮~
『係吖係吖...你都知我幾冇癮呢?使唔使講埋跟住會有咩事發生吖?』飛揚而家變成先知喇~
「嗱你咪吖你!我唔撚想知吖!話唔定知道咗就唔會再發生...」肉榮冷眼望住飛揚擰擰頭...
『你一出去就俾車撞死吖~好想發生吖?』咁鍾意睇兄妹...撞撚死你...
「食屎啦你!」肉榮屌晒鬼咁!
『唔撚信就算鳩數~』費鳩時睬你~
「唔係呢~你聽埋先啦~真係好正㗎呢~」
『屌都話咗聽撚過咯...』
「屌你聽撚過姐...我未講鳩過吖嘛...」
『唔撚想聽呀屌你...』
「聽啦聽啦...是咁的。故事係講述一個由細就俾哥哥搞...」
『都話唔撚想聽咯...』
「你有你唔想聽~我有我繼續講~一個由細就俾哥哥湊大嘅細妹...早就對哥哥生愛念...」
「兩杯冰鎮奶茶!」
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Take 06-意想不到] PART 06

「細妹細細個就認定要嫁俾哥哥...」肉榮邊飲啖冰鎮奶茶邊講~

『嗯嗯...』我就Hea鳩佢...

「咁哥哥就梗係話冇可能㗎啦~兩兄妹唔可以結婚嗰啲啦~」肉榮仲係好有興致~

『嗯嗯...』我就繼續Hea鳩...

「咁細妹慢慢開始大喇...都了解到兩兄妹唔可以名正言順咁一齊...就諗住偷偷地...」肉榮又飲咗啖冰鎮奶茶~

『色誘哥哥吖嘛...』我就接住講...
「屌你你知就咪撚講出嚟啦!繼續聽啦!咁妹妹知道呢就算同哥哥講偷偷地同佢一齊都好...以哥哥戇鳩性格一定唔會接受...於是...」肉榮又停一停,想伸個頭埋嚟...

『屌你講就講啦!唔使貼個頭埋嚟!』麻鬼煩!

「屌你配合吓得唔得㗎姐?!」肉榮仲係好投入~

『唉得喇得喇得喇...配合...』真係麻鬼煩...

好多時啲人就係咁...

唔係要俾意見...唔係想俾你知啲乜...就算你已經知,佢都要由頭到尾講一次...

佢只係想搵人講...你只要聽~俾啲反應~咁就得㗎喇~
而我九成九都係做聽同俾反應嗰一個...

我係唔係冇嘢好講?

其實都唔係...

有人問我...我就會講...但是無人來...

「兩個C餐!」阿嬸Dom咗兩個C餐落我哋檯面...

「細妹打算由淺入深...慢慢嚟...就先以自己嘅內衣褲引吓哥哥先...」肉榮仍然保持低音量...

『嗯嗯...』我就繼續Hea鳩...

繼續Hea鳩Hea鳩...冇留心過咁聽肉榮講故...
「就係因為咁...妹妹知道哥哥對自己嘅身體有性趣...就想以自己嘅身體...令哥哥突破兄妹亂倫呢個關口...」終於都講到最後...

『TO BE CONTINUED~』呃夠字數喇~

「屌同你講真係好撚冇癮...」肉榮冷眼打量住我,擰擰頭...

『咪講咗我已經經歷過...聽過囉...』係咁冇癮㗎啦...

「咪就係話你經歷過一次,乜都知道晒好冇癮囉!」肉榮屌晒鬼咁!

『咁唔係點姐...』我開始食我個C餐~
「咁你覺得點姐?」肉榮古古惑惑咁打量住我~

『咩覺得點呢?』都唔知你問乜...

「兄妹吖~」肉榮流晒口水咁~

『唔好睇咁多甜故啦~真係有細妹嘅話,你係唔會對佢有衝動㗎~』我發現自己講大話真係好自然~

「你敢講你對你細妹冇衝動過?」肉榮又古古惑惑咁打量住我~

『冇!得!唔好同我講佛洛伊德!』我知㗎!我知你想講乜㗎!雖然字裡行間有啲出入...之但係本意大致相同!
「屌你真係好撚冇癮!」肉榮都開始食佢個C餐。

『算鳩數啦...』我切一切塊扒...

今次唔好切到變肉絲喇...

「喂個故真係好好J㗎!Send俾你吖~」肉榮又古古惑惑打量住我~

『收皮啦...我唔想睇到心理變態...』睇咗咁多年Comic Lo...都睇到痴痴地線...

「變咩態姐?怕睇完忍唔住搞自己細妹呢?」肉榮又流晒口水咁~
『痴撚線!』

「痴咩撚線姐?阿Wing咁正~忍得住就真係痴撚線喇~」

『你又知阿Wing而家正?』

「Facebook睇到㗎嘛!成日淨係得佢一個Like你啲Post~」

『屌你班仆街仲好講?!又唔見你哋Like?』

「屌你啲Post有乜好Like姐?咁撚悶...」

『食屎啦你...』
「喂講真㗎喎~其實搞都唔係問題啦~反正都射唔出~」

『食屎啦你...』

「係唔係射唔出?射嗰嘢就返翻去朝早吖嘛~」

『食屎啦你...』

「咁中出自己細妹都唔怕啦~未射得出就返翻朝早喇~」

『食...屎...啦...你...』
食完屎...唔係唔係...肉榮食屎...我就食完個呃水早餐埋埋張單之後...

「唉~牙罅都唔夠攝吖~」肉榮隊咗包煙俾我。

『是旦啦...』我拎完一飛,隊返包煙俾肉榮。

「你咁冇要求㗎咩?」肉榮冷眼望住我...

『可以有啲咩要求?』我回返個冷眼俾肉榮...

「嘩屌你係最撚要求多多麻撚柒煩嗰個嚟㗎喎...」

『食屎啦你...』
「食煙啦你!」肉榮幫我點煙,「睇嚟無限輪迴地獄令你嘅性格改變...」

『唉屌我真係唔撚知...』我扯一扯飛煙...

「使乜咁愁呢?知唔撚知都冇撚所謂啦~」肉榮都點一點煙,扯一口。

『吓...』點撚解呢又?

「突破到咪突破到囉~突破唔到咪擺撚就囉~」肉榮望住條馬路~

『點擺撚就吖?』講就真係輕鬆...
「反正你乜都做唔到㗎啦~就好似明知自己“將會”戴帽...」肉榮邊扯飛煙,邊冷眼望住我...

『屌...』講講吓又講咗去我戴帽...

「看似Future Tense...其實係Past Continuous Tense...」肉榮扯飛煙...又望一望條馬路...

『噏乜柒吖?』扮晒有深度...有意思咁...大文豪吖?

「咪即係有啲嘢你明知嘅都改變唔到...俾你穿越時空都穿越唔到去可以改變嘅時間...即係叫你收皮吖~」肉榮扯一扯飛煙,擰晒頭~

『屌...你就收皮啦...』一啲建設性都冇...
「唉~牛皮燈籠~點極都唔明~」肉榮夾住飛煙擰擰頭。

真係唔撚明?

又唔可以話唔撚明...

但又唔覺得明咗幾多...

總係好似...有啲嘢...係改變咗...但又噏唔出改變咗啲乜...

改變...永遠都係喺不知不覺之間...

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

食完飛煙之後,又再一次無所事事咁同肉榮行街街。

「喂嗱我屌你個嘴就咪撚講跟住會發生啲乜吖!」肉榮手指指咁指住我個鼻!

『點撚解呢?』我一手撥開肉榮隻手指!
唉港台真係守唔住㗎喇
有冇辦法搞返個屬於香港人嘅網上電台 要真係大規模嗰隻
不過咁大規模咪又係會俾正苦搞
信唔信好呢
都講咗已經聽過都要繼續講
人真係麻撚煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞