《每朝起身,總會見到細妹著校服》(13)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike

上回講到飛揚一路諗返起Wing Wing細個同佢一齊沖涼...一路用佢條白色綿質底褲嚟J~
J到扯晒旗~硬晒~又聖人上身~
唔好再搞自己細妹啲內衣褲喇...當時同Wing Wing沖完涼後,晚晚都諗返起Wing Wing嘅幻幻裸體嚟J幾十次已經好內疚㗎喇!
都係正正經經摺好晒Wing Wing啲內衣褲啦~
然後就搵肉榮出嚟食早餐~
飛揚就梗係知肉榮得閒啦~因為都經歷過啦~
約好咗就去梳洗~
“滴 滴 滴 滴 滴 滴 滴”
洗乾淨自己碌J...
Miss Ko話飛揚碌J洗得好乾淨...俾囡囡含...
唉屌!唔好再諗Miss Ko喇!
阿嫂嚟㗎!當發咗場夢啦!
發咗場夢...發咗場夢...唉屌...無限輪迴地獄嘅春夢...
『啲咁撚荒謬嘅事點會發生喺我身上㗎仆街?!』
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

梳洗完,換件T-shirt再著返條短褲...

『好啦~再過一次唔返工嘆早餐嘅生活~』

由屋企慢慢行去市中心~

無視晒一車二車,講親都唔係人話~

無視坐滿公園仔嘅大媽~

企喺間七仔出面咬住甜筒,望住企喺對面馬路條𡃁妹仔...
『喂~~~等人車你上山啪啪啪吖?』我望住著住白色一字膊露出小蠻腰再加條熱褲仔咁𡃁妹仔大嗌~

條𡃁妹仔望咗我一眼,唔理我...繼續望住條馬路...遠處...

『小心俾人先姦後殺再姦再殺再殺再姦...姦姦姦姦到你閪都爛呀!』我就咬住甜筒向住條𡃁大嗌~

條𡃁妹仔唔理我...口嗌嗌咁望住條馬路...遠處...

“吼~吼!依!”然後...有架白色波子飛到埋條𡃁妹仔身邊急停!

個𡃁妹仔夾住對小饅頭烏一烏前,講咗兩句就立即上車...
『屌你老母搞𡃁妹~衰十一~睇住生性病生死你呀屌你老母!』我大大啖咬甜筒~對住架波子大大聲咁屌~

“吼!吼~”架白色波子一鏟入彎...立即加速走佬!

『屌你老母咁撚鍾意搞𡃁妹...食屎啦!』

睇撚到波子就火撚滾!

「嘩~做乜咁火吖?飛揚哥~」我聽到背後...離遠有把聲...

我回頭一望...又係上身一件綠色Tee,下身一條卡其色短褲加人字拖...一睇唔係以為賣豬肉就一定係被人賣豬仔嘅麻甩佬...肉榮...
『冇...唔抵得人有錢有車又有𡃁妹仔送上門玩車震姐...』我擰擰頭...

「咁撚火吖?食返支煙先啦~」肉榮隊包綠Luck俾我。

『嗯...』我接過包煙,拎一飛出嚟,隊返包煙俾肉榮。

「嘩~你唔係話戒煙㗎咩?」肉榮拎個火機出嚟幫我點煙。

『你隊包煙俾我我唔食咪好唔俾面?』我深深一扯...

「嘩屌你講呢啲嘅~」肉榮幫自己點完煙後,深深扯一口,搭搭我膊頭。

『Friend嚟㗎嘛~唔講呢啲講邊啲?』Friend吖~Friend吖~
「係吖係吖~點姐?有心事吖?講俾哥哥聽~」肉榮又扮晒關心~實質就係花生~

『嘶...』我深深咁扯一口,『我帽咗...』

「吓?」肉榮疑惑咁打量住我。

『屌...』我行近垃圾桶,『嚴格嚟講唔可以用個“咗”字...』

「吓?咁撚深嘅?」肉榮又跟住我行到嚟垃圾桶旁邊,一齊BBQ。

『嗱你聽住...我無限輪迴地獄...』我好認真咁望住肉榮...
「吓?」肉榮扯一扯飛煙,呼一口,「你噏乜柒吖?」

『你再聽清楚...』我都扯一扯飛煙,『我不停咁返翻嚟星期一嘅朝早...已經好幾次...』

「咩話?你...你話你...不停咁回帶?」肉榮難以置信咁嘅樣。

『冇錯...而對上上嗰次我見到Ashlynn帶住James上佢屋企啪啪啪!』我Keep住認真樣咁望住肉榮...

「James?Come On James?」肉榮仲係難以置信咁嘅樣。

『屌邊個James唔撚重要...總之就係...件事未發生...但將會發生...而且我已經經歷過...』我再一扯...一呼...
肉榮就好似睇緊動物園裡面啲動物咁嘅眼神叼住飛煙...望住我...

『唔信?』我早知你唔信㗎喇...

「唔唔...」肉榮擰擰頭。

『係真...真係已經輪迴咗好幾次...』知你唔信㗎喇...嚟啦~

「OKOK...」肉榮扯一扯飛煙,Hold一Hold,「你話你經歷過喇嘛?咁跟住喺七仔行出嚟嘅係男定係女?」

『阿叔...仲要係左手拎住罐嘉士伯...右手一袋啤酒嘅醉酒佬...』我就係等你問咋嘛~
「嘩嘩屌...唔撚係吖化?」肉榮扯住飛煙咁望實七仔門口個飲住手上罐嘉士伯嘅醉酒佬,「屌你符碌姐...再嚟再嚟...跟住呢?跟住係男定係女?」

『兩條熱褲露腰露波吊帶衫嘅淫賤𡃁妹仔...對腳勁修長...勁白勁滑勁好J...而家啲𡃁妹仔唔撚使返學㗎?』我望住七仔門口...

「嘩嘩屌...唔撚係吖化...真係兩條唔撚使返學嘅𡃁妹仔...著到等住俾人砌咁...」肉榮𥄫兩條𡃁妹仔𥄫到流晒口水。

『而家信啦?』我就話咗睇吓今次你仲點串嘴!

「喂喂喂屌你真係無限輪迴地獄㗎?!」肉榮扯一扯飛煙,睜大對眼望實我!

『係吖...』信喇咩?信喇咩?
「快啲俾六個老Num嚟!快快快!」肉榮雙眼發晒金光咁!

『咩六個老Num吖?今日星期一吖...邊有六合彩開姐?』用吓你個豬腦啦...

「屌你真係冇屎用㗎!」肉榮彈彈煙灰~

『屌咩冇屎用吖?你估我好撚想無限輪迴地獄㗎?!』屌你老味講到好似好好玩咁...

「唔係㗎咩?」肉榮扯住飛煙,冷眼打量住我...

『唔撚係囉...』屌你真係講玩咁㗎喎...
「咁你點解會無限輪迴地獄㗎?」肉榮一吸一呼~

『唉屌...食埋飛煙坐等等先講啦...』我都扯多兩啖。

「好~咁想食咩吖?」肉榮又扯一扯飛煙。

『太興吖...上次都係食太興...』反正而家呢頭都冇乜嘢好食...

「喂屌你真係講咗我想食嘅太興㗎喎!」肉榮仲係開心大發現咁!
『做Super Hero吖嘛~Eric Kwok吖嘛~』我擺出一個Iron Man姿勢~

「屌你老味又真係講出我心裡嗰句㗎喎!」肉榮都擺出一個Iron Man姿勢~

『都話咗無限輪迴地獄過咯~大利執柒咗喇嘛~』

「執柒咗幾年啦~呢個唔使無限輪迴地獄都知啦~」

『仲開咗間仲呃水嘅唔知咩記吖嘛~唔係人食㗎啦~」

「屌呢個係住屯門嘅都知㗎啦~使閪無限輪迴地獄咩?!」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞