《每朝起身,總會見到細妹著校服》(13)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
「屌同一樣嘢J得多都厭啦~」肉榮講到好似好有道理咁~

『我唔厭㗎~我唔厭㗎~』學生妹係百J不厭㗎~

「屌啦~我話厭就厭啦!咁有冇試過其他吖?」肉榮冷眼打量住我...

『冇J過其他喇...』其他都未必J得落...

「咁扑嘢呢?唔係淨係同你條女扑吖化?」肉榮又冷眼打量住我...

『扑閪咩...就係想搵佢扑嘢就俾我撞撚破佢帶個男人返屋企啪啪啪啪啪啪囉...』屌講起嚟都火撚滾...
「哈哈哈~好撚睇過甜故真係~有冇性趣寫返個真人真事甜甜地嘅科幻故吖?哈哈哈哈~」肉榮又笑到勁衰咁~

『好呀!你俾我破到呢個無限輪迴地獄我就一定寫!』仆你個街當甜故咁聽吖喇?!

「好吖好吖~我實追文追到落尾~你咪撚拖文呀仆街~哈哈哈~」肉榮又半帶恥笑咁~

『唉屌咁仲唔快啲講返正題...』又拉到咁鳩遠...

「係係~咁你又話有扑過?同邊個扑吖?」肉榮又古古惑惑咁打量住我~

『屌...咪上IG搵PTGF囉...』仲要未成年...
「估唔到道德撚飛揚哥都會搵PTGF喎~」肉榮仲係古古惑惑咁打量住我~

『條八婆俾帽我戴...咪第一時間搵返個PTGF嚟砌囉!』諗起都扯扯地...

「咁可能PTGF唔係關鍵鑰匙...」肉榮又諗一諗...

『咁唔係點吖?』點先係吖?

「話唔定要搵啲你好想扑嘅...」肉榮又諗一諗...

『條PTGF已經係我好想扑㗎喇喎...』未成年學生妹...仲要著保良局校服...
「好似食到正嘢喎?IG呢?」肉榮流晒口水咁~

『唔撚記得啦...啲PTGF個名咁閪難記...』記得都唔話你知...

「屌...冇屎用㗎真係...」肉榮冷眼望住我,擰擰頭,「咁仲有冇扑過其他吖?」

『冇喇...』我係唔會講我啱啱先同Miss Ko扑完...

「屌...咁就要搵多啲唔同嘅囡囡屌喇~」肉榮又流晒口水咁點點頭~

『邊有咁多囡囡屌吖?』有咁多囡囡俾我屌就唔使打飛機啦...
「俾錢囉...」肉榮冷眼打量住我...

『話唔定所有俾錢都唔係關鍵鑰匙呢...』老老柒柒PTGF呢啲試過就算...唔好沉...

「識啲嘢喎~諗到俾錢嘅都唔係關鍵鑰匙~」肉榮古古惑惑咁打量住我~

『唔使睇甜故都諗到啦~』我咁醒~

「咁咪再搵其他囡囡嚟屌囉~」肉榮又流晒口水咁~

『屌...都話咗邊有咁易咯...』話屌就有得屌咩...
「唔係點吖?一直都無限輪迴地獄落去吖?」肉榮又冷眼打量住我...

『唉屌...唔知吖唔知吖...我真係唔撚知吖...』我雙手撳住個頭...

好撚煩吖...點解想射個精都咁撚難㗎?!

「唉唔撚知你~」肉榮又諗一諗...「究竟過咗今日...你會點呢?」

『過咗今日我會點?咪又返翻朝早囉...』咪講咗囉...

「唔係吖...」肉榮擰擰頭,「假如你真係會返翻去朝早...聽日你會係消失咗?定係乜都唔記得咁繼續生活?」

『呃...』好撚深喎...
「你呢科...算係穿越?時間旅行者?定係咩呢?」肉榮又好認真咁諗一諗...

『呃...話唔定成個空間崩壞呢~』講真我都真係冇諗過...

「呢個可能性最低囉...」肉榮冷眼打量住我...

『屌唔撚知吖...你自己慢慢FF啦...』其他我都唔閪想理...淨係想突破無限輪迴地獄...變返正常...

「唉唔撚理~係呢,阿Wing近排點吖?幾時帶出嚟見吓面?」肉榮又提起阿Wing。

果然...就算有改變...個力度唔夠大...又或者唔係關鍵...有啲嘢都係影響唔到...都係不變...
『屌你咪撚睇甜故睇到諗起阿Wing啦!』咪撚對阿Wing動L添吖!

「咩吖?」肉榮扮晒傻咁~

『你睇鴻福郎個兄妹甜故吖嘛!』我實記得!

「咁真係好睇吖嘛...咪住先...上次輪迴我都有同你講?」肉榮用把餐刀指住我...

『係吖...你講過啦...兄妹戀吖嘛...個細妹引誘阿哥吖嘛...好好J吖嘛...』我拎起隻叉叉住肉榮把餐刀...

「唉屌...經歷過...預先知道真係好冇癮~」肉榮放低返把刀...
『係吖係吖...你都知我幾冇癮呢?使唔使講埋跟住會有咩事發生吖?』我而家變成先知喇~

「嗱你咪吖你!我唔撚想知吖!話唔定知道咗就唔會再發生...」肉榮冷眼望住我擰擰頭...

『你一出去就俾車撞死吖~好想發生吖?』咁鍾意睇兄妹...撞撚死你...

「食屎啦你!」肉榮屌晒鬼咁!

『唔撚信就算鳩數~』費鳩時睬你~

「唔係呢~你聽埋先啦~真係好正㗎呢~」

『屌都話咗聽撚過咯...』
「屌你聽撚過姐...我未講鳩過吖嘛...」

『唔撚想聽呀屌你...』

「聽啦聽啦...是咁的。故事係講述一個由細就俾哥哥搞...」

『都話唔撚想聽咯...』

「你有你唔想聽~我有我繼續講~一個由細就俾哥哥湊大嘅細妹...早就對哥哥生愛念...」

「兩杯冰鎮奶茶!」

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊J~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

[Take 06-意想不到] PART 06

「細妹細細個就認定要嫁俾哥哥...」肉榮邊飲啖冰鎮奶茶邊講~

『嗯嗯...』我就Hea鳩佢...
已經將[Take 06-意想不到] PART 05 Upload上紙言
有冇睇埋上回講到㗎
一目十行
哈哈哈~好撚睇過甜故真係~有冇性趣寫返個真人真事甜甜地嘅科幻故吖?哈哈哈哈~

姐係飛揚已經脫離咗輪迴先會寫到呢個故
你可以去做教師
冇錯 唔係點寫到真人真事經歷出嚟
雖然我中意教人 但係有時真係教到谷鳩氣
教學生真係會嘔血 控制心態好重要
所以幫人補過習之後決定唔教

而家做教師都好煩 俾人Mon住晒

就算俾人𥄫到Mon都唔知係睇緊乜嘅
冇錯 男女根本就唔撚平等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞