《每朝起身,總會見到細妹著校服》(13)

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
琳琳呢 琳琳去左邊度
Wing Wing帶佢落樓
保護幻幻 你我有責
好好J吖
視姦

上回講到飛揚同肉榮食完煙,就走入去太興坐返上次個位~
飛揚照返晒上次輪迴咁~然後就開始討論有關飛揚無限輪迴地獄嘅事~
肉榮聽到飛揚每次都係臨射嗰一刻就輪迴,仲要唔打J唔扑嘢都會發春夢嗰吓真係笑到仆街~
屌人輪迴佢輪迴,輪迴得咁撚柒~
肉榮以睇咗咁多年故嘅經驗所得,一定係有關鍵鑰匙~
屌你而家講緊真人真事吖!你同我講甜故?!
甜故先多真人真事吖唔撚識嘢!
『嗰啲咪俾你哋啲毒撚FF叫雞都有真愛!沉啦毒撚!』PTGF真係可以變GF咩?俾咁多男人屌過...你仲想埋單吖?
「收皮啦...除咗甜故...我仲有睇好多唔同類型嘅故㗎囉好唔好?我好博學㗎...」肉榮冇飛揚咁好氣咁。
『屌啦你博學...去賣豬肉啦...』你啲咁出色嘅難忍,無論喺邊度,都好似漆黑中嘅螢火蟲一樣,咁鮮明,咁出眾。你憂鬱嘅眼神,唏噓嘅鬚根,神乎其技嘅刀法,同埋嗰杯Dry Martini,都徹底咁將你出賣咗吖?
算鳩數啦...你頂盡都係一個唏噓嘅豬肉佬咋...
「屌你啦...講真㗎...以我多年睇小說嘅經驗...不論科幻恐怖驚栗懸疑愛情動作甜故都好...必定有一條關鍵鑰匙!」肉榮又好認真咁點點頭。
『嗯嗯...咁條關鍵鑰匙係乜呢?』講咁耐都講唔到個重點出嚟...
拖撚到呢...睇開嗰啲科幻恐怖驚栗懸疑愛情動作甜故都係咁撚拖㗎?
「唔係形式...」肉榮好認真咁諗一諗,「可能係角色...」
『唔係形式...可能係...』角...色?!
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

角色...即係...

「會唔會係同對象有關?好似話J啲咩?」肉榮又成個偵探咁嘅樣打量住我。

『J啲咩?都係嗰啲咋嘛...』咪又係J開學生妹...上IG同啲妹妹dm傾淫嘢...

「都係平時J開嗰啲?」肉榮追問。

『嗯...都係嗰啲...一直都冇咁嘅問題...』係咯...一直都J得好爽...

「或者就係因為一直J開!」肉榮好似開心大發現咁!

『屌啦...咩理論吖?啲甜故係咁講㗎咩?』睇甜故睇上腦...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞