如何評價hololive既vtuber 湊阿庫婭?(2)

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
第一次睇 笑撚死
阿鬼先醒 反正之前都係咁 你鍾意屌咪屌 鍾意睇就繼續睇 理得你班友咁多 鍾意打lol又得 apex又得 打份工姐

一直唔出聲你都吹佢唔漲

如果開口講會長 到時又會有人通靈話35果陣唔講姐係不仲之類 仲煩多樣
各意義黎講佢地啲角色形象崩到7彩
彩虹班陰角都唔會成日強調自己社恐
屌 會長真人通街都知咩樣添 驚閪咩 出得國既支布林先唔會做呢啲野搞親自己 真癲個班就唔荒係出到國
冇人會想成日提自己負面野你會唔會周圍同人講我條賓周好撚短啊
佢同蝦勇嘅師徒關係幾得意
咁マルマル都算多同人接觸嘅
比起佢,りりむ算社恐嚴重啲
星川大陽角 早幾日要同兩個非彩虹社既男V組隊

三個都啞左咁 勁好笑
咁你地唔屌埋mio? 咁其他講啲嘢唔係講靈?
講真唔鍾意睇呢個V咪唔好睇囉,出嚟帶風向屌人有咩為
twitter出篇廢文連會長名都唔敢提 fact左啦講唔講得?
點解要針對阿夸

求求你們不要再畫疑似阿夸被醜化的勇造 我從阿夸剛出道的時候就開始追 每當我被生活壓得喘不過氣來的時候 只要聽到阿夸可愛的笑聲 就能找回活下去的希望 今天看到了這些勇造 雖然我知道勇造裏是阿夸的可能性很少 畢竟有那麽多人被畫成勇造 難免會有相似的存在 但是那個動作真的太像了 我一看到就能反應過來 感覺世界開始逐漸崩塌 求求你們不要再討論這件事了 再這樣下去我連唯一支持自己活下去的理由都沒有了
我地圍爐po
撐誇可以自己開個po
做個文明人
that's aqua crew for you

人哋女仔打apex仲要上鑚 咁你哋都唔appreciate

你做V有冇1270000sub 我夸就做到

幾歲人呀 仲數字打飛機
佢嗰篇野真係每次邊個畢業都可以攞出嚟重用
Cls訓個覺就推咁快
百鬼不食人間煙火到,懷疑佢連龍心事件都唔知咩嚟
你見peko都仲係到pekopeko咁叫都算係咁

隔離個JK已經係到飲酒, 玩H GAME
求求島民不要再貼疑似阿夸處女畢業的影片我從阿夸剛出道的時候就開始追每當我被生活壓得喘不過氣來的時候只要聽到阿夸可愛的笑聲就能找回活下去的希望昨天看到了那段影片雖然我知道影片裏是阿夸的可能性很少 畢竟有那麽多人自拍性愛影片然後po到網上 難免會有相似的存在但是那個聲音真的太像了 我一聼到就能反應過來感覺世界開始逐漸崩塌求求島民不要再討論這件事了再這樣下去我連唯一支持自己活下去的理由都沒有了
神父開到2咁癲
日日提自己得五歲 係社恐
話自己一個人去醫院好叻豬

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞