如何評價hololive既vtuber 湊阿庫婭?(2)

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
大家開心咪得囉
唔講其他,但資源分配不均係真
sc 越多越少support,e點就盲既都睇到
Cover 係擺撚明捧唔起sora 就轉捧aqua 咁,係擺明捧
pekora 生日那次因工作關係沒有跟,事後看到她對生日3d 回的感想烤肉,好像是工作人員不夠所以事前想好的節目都沒有用覺得遺憾

之後pekora 哭到下播那一天剛好看到夸的家用3d 烤肉。我記得是和pekora 生日同一晚吧
當我聽到她說當晚會在公司過夜.....

嗯..?欸等等,你在公司玩家用3d??pekora 生日現場就在旁邊你不去露個臉慶祝,人手不夠你還在公司佔用資源???你這混帳根本故意要害pekora 的吧

之前喺巴哈同人討論,唔係用廣東話,我照copy 過嚟
真 仲要成堆孝子係到洗 嘔心到呢 得作佢到個有努力咁 成個活動比佢搞臭晒

個排啱啱由en轉去睇jp
見到啲人叫星姐比返個獎水
間接帶我認識咗星姐
而家頭上面多咗把金斧頭, 有無人知咩事?
冇事既,個個星詠者都經歷過,我都係
佢真係冇做過啲咩
原本都好期待佢同會長colab下 打班小粉紅臉
但真係冇

呀水真係唔抵幫既 但又未至於會到黑佢
成個post啲討論
拎幾段精華黎幫佢造心機女形象 都好唔公平

利申 冇睇開呀水
利申:るしあgachi, 諗撚起217場live同佢已經超過半年無出過個狗閪小劇場就覺得嬲

1st同2nd live bd 都有買,但垃圾bloom 真心買唔落
要睇idol我去睇idol master唔好
但捧極個成績局限曬係中國
依家donate成績又唔係top3
都唔知為乜
好彩nene眾人皆醒佢獨鳩
冇比世俗爭鬥捲入
可可sc禁字就夠佢俾人反
呢篇寫得好好
哇…..咪姐係公然大細超
唔怪得d人成日都話兔夸不仲
bloom根本係全部人去做aqua嘅襯托你個推話想唱首solo都唔得wor, 仲要superchat 唔係第1就第2名
本身一個箱內賽大家玩得開心觀眾又睇得幾開心
隻game係咁架啦, 道具你搞下我我搞下你, 間唔時又有咆哮聽, 成班玩到樂也融融
然後賽後就突然睇到人話隔離台有個喊到鼻血都流埋
起野真心煩
特別係佢地玩生存
要自己收集資源 設計 再實際起
有玩開mc應該都明
無番咁上下愛真係是但起完就算
搞到咁麻煩不如玩下apex
反正大擺人送錢
個畫師畫賀圖順便咒同事Nmsl但係到而家都仲未Unfollow
成日撞台唔話不仲之奇
hea做同認真做都一樣收咁多錢點解要認真做
雖然話依家起野方便左好多 好多野都有自動收集
但要起都係一件極度麻煩既事
佢地啲建築仲要實心有晒設計圖
自問玩左10年既我都唔會做到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞