如何評價hololive既vtuber 湊阿庫婭?(2)

1001 回覆
128 Like 14 Dislike

不過而年多在成員會限放負既
係得夸班fd先咁弱智
成日咬人
最緊要係水條仆街無制止過佢地
佢係知佢班fans 周圍咬
講野正常但身體接觸多
好似係
我係DD
同時推星街、海豹、兔、35、初號機、馬自立
但打死唔會推中華聖女夸宝
比夏哥中之人摸都幾正
可能女唔係咁諗
巴哈見過有篇文好好笑 講阿夸啲垃圾建築

看著上面幾樓害我突然想列一下女僕在HOLO麥塊裡面做過的大型垃圾了

大型垃圾有三種
醜得要死但有蓋完的
蓋到一半直接放棄的
醜得要死自稱有蓋完的

最開始的垃圾 (醜得要死自稱有蓋完)
整個HOLO村市中心就這棟跟隔壁小學生舊家最醜
至於小學生舊家為什麼會醜?女僕用擋住陽光的名義搞出來的
(後來導致小學生搬家)

真他媽醜到有剩

第二個 流麥機(垃圾)
這東西說實話是實用...開甚麼玩笑 巫女那邊的村民稻田好用多了
但女僕自己不用 也沒跟別人講過怎麼用

壞了也不修 結果放了一年變成養了一堆海龜的垃圾

地下通道(蓋到一半放棄)
企劃最初是要蓋滿整個HOLO服 結果半途而廢好幾條死路
說要鋪冰磚也只鋪了其中一條而已

整貓用的監牢
當初還在抱怨小學生擋陽光 結果這東西直接讓486搬家(第二個人了)
而且真的是機巴醜

在地獄蓋的城
沒蓋完的鵝卵石垃圾

藥水機
沒人會用 看起來跟沒蓋完一樣 也不知道能不能用

對比最近ロボ子正在蓋的 外觀完整 裝潢也有 藥水製作也更直覺 還有整面牆的說明書

HOLO村 街道
路越弄越窄 本來可以正常走路的被草叢弄得兩步就要跳一下
而且只做了一回配信 就再也沒提過這個企劃了

反觀フレア蓋的街道 而且到現在還一直有在找人一起蓋

女僕的萬聖節大型垃圾
實況效果完全比不上兔子那時的藍屏地城
外觀跟屎一樣

我不知道這個地下室又是拿甚麼名義蓋的 但結果也是沒蓋完

沒蓋完+1
這東西有個比較特別的 這裡有苦力怕塔
但沒甚麼人知道....

本社

這次醜不能算女僕的錯了 畢竟是一堆人蓋的
可是這東西明顯沒有蓋完

我跟各位保證 只要社員沒提 社長一定把這個蓋到一半的本社就這樣放置

歡迎打臉

還有這個東西
放置了整整一個月(合作時間12/8 攝影時間1/19)
隔壁的小學生在合作後很快就有另外開一次台蓋
但女僕直到最近才有動作(沒開台)

這是1/30天使台看到的畫面

偶然發現的東西 紀錄已經刪掉了
但HOLO服沒見過類似的東西 我想大概有半途而廢了吧

接下來不說建築 來講講偶然發現的企劃

復興大作戰!!!第一話!!!!也是最後一話!!!!
這次實況結束後 下次開麥塊是一個月後的事了
是在HOLO服嗎?NO!

是社外合作啦 哈哈

聲明一下 我真的不是夸粉 我只是在別人的台看到一堆女僕垃圾就一直記著而已
印象中tmt係唔係早期低潮期試過約夸寶打apex
然後又被無視跟住開台訴苦
之前猫猫問小粥既唔通就係...

其實最初係睇完哩度先冇睇夸

睇耐左 發覺佢D觀眾真係cls 當初冇睇係正確
我自己第一次睇兔,之後睇下3期同2期,但睇耐左都係得兔比到最開心既野我,所以主推兔同做會員
大前輩都要企側邊 要比管理層口爆幾多鑊先企到中間?
我reddit屌支那人,俾mod warn
佢有叫過
叫人唔好用自己名義咬人
即係唔用阿水名義就可以咬啦
Reddit 騰迅架
呢d就真係通靈先知啦
我咪話佢根本知自己班fans 咬人
佢只係叫班fans想做就做唔阻止 但唔關我事
仆街到癡線條臭閪
事後仲會開live講自己幫左好多忙
我之前都曾經subscribe過夸宝
但係巴哈睇到啲人係咁插佢之後
我就特登去搵番之前會長炎上單嘢啲料睇
咁就發覺呢隻夸宝真係好有問題
L&P垃圾係咁
又可以喊
之後成班安慰
屌你老味到時條臭閪喊 我屌撚死佢
阿龍都未喊
如果有埋日期仲好
如果話前期新手唔識玩起呢D都算
EN組個個開頭都係起D類似既野
師兄好有心
我仲記得之前佢炸左小學生屋企
跟住用d垃圾補番就算
個下真係覺得勁仆街
做下樣去搵d正常材料補下都唔做
個水2021成年勁少開mc
開左應該10次都無
岩岩數過
諗起d咩撒嬌女人
難為moona話過本身鍾意既前輩係choco同阿水
點知入左社之後就比阿水放置play
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞