如何評價hololive既vtuber 湊阿庫婭?(2)

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
唔識還唔識 唔識可以學 而唔係用唔識黎做擋箭牌

唔係話要做到好似會長 船長果種咁高超既手法

但係你睇佢有無點進步過?我又唔係好睇得出 collab無影 有都係等carry果個

上次龍心事件 狐一樣多支fans 有b站收入 都一樣追住狐黎笑 話over my dead body 結果狐之後有幾撐會長大家都見到 而呀水呢?

多唔多支fans 個liver未必控制到 就好似當時都有支那人話 首先我係心豚 之後我先係中國人 唔通又因為咁有人反心心咩

所以我覺得多唔多支fans都未必係主因

重點係你做過d咩/有無做d咩 大家有眼睇
夸黑留名
有時真係忍唔住笑
呢單有冇詳細
佢係唯一一個港日台都大把人屌緊佢嘅Holo V,仲要勁多實質證據,由fans到自身,社內到社外,個人直播到演唱會,上上下下充滿問題
班箍戰鬥力咁低

瞓醒見到新post
有隻猩猩嚟
啱先開始追post,之前你哋有冇提過佢點樣搞9 pekora? 想講下畀大家知
有人提過嘅話就算啦
關公主咩事
想知!快d
我個金色桐生會會員icon冇左
呢知支國人專用肉便器一定要燒埋佢嗰疊
彩虹大家庭都quit!
講緊aqua
想當年自己都係一個水推 仲記得大亂鬥炎上事件好撐佢
之後只係得返失望
睇 quoted context 我都以為係講緊公主
等我仲諗住睇下公主有咩負面情報
請評價nene
唔講仲以為佢個人勢
冇經理人冇cover人員教佢點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞