如何評價hololive既vtuber 湊阿庫婭?(2)

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
代on9妹向連登仔道歉
日本啲jk玩慣冇辦法
白痴仔
向日葵同熊貓人都話掛住佢嫁
Q走係班台仔crew自己on9
遊戲trash talk走去搞人
nene真係on9
put your hands up
屌佢KY,同埋當初個chat(龍心事件嗰陣)太多中國人所以叫佢中華姬
算啦,夸宝弱智都唔係第一日
咁你死返出去啦 大陸仔 係咪要講操你媽b先識聽?
講番馬車果單
有人會覺得佢小妹妹 輸唔起喊 好可愛

我就覺得你都cls
馬車好明顯係一班人圍威喂既on9 game
求開心

如果你話打MOBA/Apex之類既比賽喊我覺得無問題

舉例,如果你同個fd玩LOL輸左,可能會一齊屌老母/甚至捉戰犯,人之常情

但如果玩amongus/mario party 呢d game輸左喊到仆街,正常第一個反應會係 "佢做乜撚野"
講真我自己都有打Apex
單排係咁架啦

但我都係睇呢度先知會長變左佛地魔
原來香港咁多人睇vtuber
支持大家打到aqua畢業
我都睇唔順呢個臭八
買啦,毛氈加感溫變色水杯,這個冬天不太冷
哥布林孕母駛鬼驗孕棒
很好....你很腦殘嗎....敢這樣講夸.......我死也不會放過你。我給你兩個選擇。
1:我把你送去給鬼灯
2:你給我做好心理準備...因為死亡已經降臨在你身邊了。
你逼我的,聖使之裝:裝備:聖冥靈武:真-聖星夜嵐靈刀、真-星夜慄凜靈刀
你給我受死吧:雙刀絕技:奧義,滅靈,賦予亡者戰魂力量,星夜冥靈閃-一式、奧義,聖靈,賦予王者戰魂力量,星夜聖靈閃-二式
要是敢在這裡再說一次反夸,你就別怪我不客氣了

驚未
屌淨係課咗杯
咁多人反夸寶推得咁快
Me2宜家想課埋毛氈但又唔想蝕多次運費
分分鐘d魂走晒轉公司換埋皮
佢都未畢業
on9 偶像周邊點會唔課親筆簽名
仲有手續費
仲要係道具賽 根本運game黎
係咪有玩彈射 咁熟口面嘅個id
好想喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞