如何評價hololive既vtuber 湊阿庫婭?(2)

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
其實呢你地點睇yagoo,佢絕對有份搞決策,但係班holomen又好似同佢關係幾好咁
Peko比鑽石又比蘿蔔
水乜都唔比
所以辭職
有比錢睇beyond the stage/ from1st
bloom download都廢事
水有俾鱈魚架
holo再奶B站都唔會比佢翻去
大陸不嬲講錯一句就永不超生
串過馬撚
唔係好記得
有人剪左做精華翻譯埋
你可以搵搵
耐久癲有撚用?
支援又無,新衫又無,得堆On9野整Live2D
Sub數最高Sc量得中遊,證明Fans都唔Sc比佢
無人鐘意狗呀

人又暖,但真社恐,以前次次大合作都無乜出聲,唔似假社恐咁,D支援差天共地

利申:Holo單推狗,垃圾水反抗軍先鋒
狗好似反而歐美紅d
因為佢d狗屎爛英文
阿羊冇份冇理過呢場live
中學嗰陣真係見過
可惜嗰陣太毒撚
而且會諗好多中學生拍拖唔應該會咁嘅問題
( 我同佢家庭環境嘅差距,有冇辦法負擔,將來有咩打算等)

結果一畢業就畀人溝走咗
用咗一個鐘追post 原來Aua 咁既樣 當初入坑係係YouTube睇到鄰人戰爭覺得幾搞笑 再接觸到其他holomem先鐘意呢個大家庭
點知帶我入坑個個竟然係一個咁既人 心情好複雜
未追post之前我都用社恐黎做d人反aua 既藉口
依家真係用唔落
會長唔係我主推 但係間唔中睇到有佢既烤肉 睇耐咗都叫有d感情 但係一班同事幫佢搞farewell 你就開台 真係講唔過 對佢真係好失望
星姐係我主推 仲要係我第一個訂閱 入會 我真係好鐘意佢 雖然聽唔明日文 但係佢一開台 只要我得閒我都會去聽下睇下 講黎上黎真係慚愧 馬車個到我個時做野忙到閪咁無留意 依家先知佢認真打比賽攞獎 點知最後要俾班夸寶蝦 我真係屌你老母臭閪
想問下夸黑入會申請表格係邊 想入會
大學識個女仔係以為人講乜就係
講粗口屌你佢真係以為條友想屌另一條友
支那係知錯能奶
最緊要係你願意承認自己低支那一等
睇holidays 見佢最近既大型合作就以經係四個月前既MC本社
之後就係兩個月前同鴨玩一百抽
然後就冇然後了
我睇 playback 都睇到跳晒掣
特別係臨尾嗰 part
我以為係水嘅 live
睇返名先記得返場 live 叫做 "Bloom,"
之前無反阿水都無特別留意
原來咁唔公平

利申為左捧兔/露場買飛,見到佢地就開心無同其他人比較
其實根本就冇官方ban 過
佢地d channel 仲係到 全不過俾字幕組del 晒片 同冇update
真係唔好咁老定

又要食杯面
當初天真無邪 當笑話咁睇 以家諗返起 真係臭閪到一個點 個人點柒點on9 都唔會咁樣彈出彈入啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞