如何評價hololive既vtuber 湊阿庫婭?(2)

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
最撚勤力都俾人ban

仲話人地做得,點解佢唔做得,真係
比喻都唔識
唐氏患者建議返翻入特殊學校學下中文先
衫又冇企劃又ban
坐監咁嘅款

俾啲同情心,可憐下人哋
咁有個post 有興趣既咪入黎討論囉
你自己對號入座又叫人唔好同你講
做乜鳩
https://youtu.be/DxbMzNZgZCI?t=42
https://youtu.be/1QgtOf6hJzw?t=13
https://youtu.be/RImU9FfELJU?t=155
又會哭又搗蛋 真性情 有保護欲了
打APEX又勁 隊友大廢死哂死剩佢
好心隻夸唔好再利用同事嘅善心啦
佢有冇諗過自己幫人做過d乜
永遠都係單方面攞著數唔使付出
有事就即出社恐盾
同兔擺埋一齊真係高下立見
一單還一單啦 我個人十分支持會長走既

不過水本身都有問題 而且呢兩個post都唔係盲毛黑柒咁亂屈佢有仔 食煙 生左兩件之類低級黑

有晒link有晒時序 有合理懷疑 傾下都好正常
真係得返皮呃到人
咁你老師一定話你比喻失當
政府機關同有限公司都唔識分

Btw降返低智力同你傾
要拉埋Cover同政府講 咁你地全部都係冷氣軍師
慘喇而家一見到公主就想用煙辣佢
naaaaaaaaaaaaa
你講到佢咁撚pure咁撚true
又話我哋屈佢抹黑佢
你咁唔gur咪下次夸宝直播時整個紅sc同佢講呢單嘢囉
記住唔好淆底呀垃圾
全亞洲都反緊夸
除左強國
笑撚左你都知上黎講無用 咁你入黎把撚呀?
又會哭又搗蛋 真性情 有保護欲了 唔準講夸寶壞話 夸寶想迫害邊個係佢嘅自由 佢有社恐可以原諒 夸寶世一
你係度講無用架 我建議你寫信比連仔
叫佢set規矩唔比屌夸 你係度講完一樣有人屌夸

講個笑話
差佬都建議你去警察投訴科投訴佢地
煙都出埋嚟
自己衝入嚟
之後叫人唔好同佢講
你都戇撚鳩
COVER 喺 reddit 河蟹晒啲 comment
得返 L&P 嘅回應
咁仲唔係好似正苦咁只容許一種聲音?
白痴仔就係白痴仔
0×0=0
而家未針對緊水做嘅賤種嘢
係有條傻鳩盲撐
正宗衝出黎柒以為自己係邊個
咁又唔好咁講
至少apex應該全hololive top5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞