如何評價hololive既vtuber 湊阿庫婭?(2)

1001 回覆
128 Like 14 Dislike
其實有幾個事後番自己台都有喊
但得夸係拿獎個陣喊 破壞成個show(有錯請指正)
狗咁撚勤力,連丁Dur支援都無
阿水匿番埋屋企唱歌打Apex比老闆屌閪算啦
佢同夏哥都有明明幾鐘意
耐久超人好撚癲
佢好明顯晚晚同yagoo做愛,所以先搞到好似咁撚大牌嘅樣
我諗唔到佢有邊樣野係勁過其他人
但偏偏成間公司重心係佢度 公平咩?
祭妹需要支持
露想自己唱一隻歌就唔得
有份唱就得半首

水就可以唱三隻歌
聽日有Live 講大家支持on9妹
復活次數無人能及
有啲嘢勁,可能你冇份試啫
原來有件咁嘅事
收完人玩放置play
夠多中國佬睇佢

夸寶夸寶一齊屌柒龍未
睇番牙水呢排係咪無乜合作
同社V知道佢靠個閪上位未
兔仔帶走左moona之後
moona仲特登寫牌仔撚aqua
不過內容太直接就比兔子消滅晒
我睇返BLOOM SETLIST 阿水幾把炮
For The Win &あくあ色ぱれっと 兩首SOLO
Candy-Go-Round&あすいろClearSky兩首Unit
而阿露得一首合唱既 今宵はHalloween Night! 冇了
露SC當時好似第二 得半首?
係寫咩
打機輸唔起,撞重要直播,刻意避開會長,唔同攻擊會長嘅御用畫師割席,呢啲上面好多人講咗喇

我再補充一點,aqua喺1月27號嘅apex直播隊友用中文嘴炮aqua,結果台灣fans揚言要起嗰條友底

隔咗一段時間之後,巴哈apex專版多咗幾篇評論aqua實力嘅po,因為aqua fans唔爽啲人罵佢廢而鬧大交,淨係識龜點,次次第一個走佬

而且佢玩開惡靈,次次都第一個開Q技位移走佬,因此得名Q走,加上佢成日喊苦喊忽再得名主哭副Q
一開始睇覺得ok, sub完間中會聽下佢唱歌咁
dadadada tensi嗰種歌黎講佢唱得幾正
利申冇睇V好耐
基本上sc同出場數成反比,同埋有心捧d登錄數無其他人咁高既成員(eg 呀火、Aki )

但Aqua sc 5位可以企C位兼3首歌,るしあ想唱自己原創歌比人講明話唔比最後只出兩次合唱歌

E單野真係好撚難忘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞