全民造星不如改名做全民港豬算啦

334 回覆
1347 Like 656 Dislike
陣間又話多果堆係pr
典型自己炒車就用陰謀論屈鳩有幕後黑手嘅論點
明明自己吹奏啲造星黃參賽者
紅之前有表態真係黃
紅之後變世界仔直接入灰色地帶講啲嘢取悅金主廣告商
就例如193反153,轉頭又話想同TVB藝人合作

我寧願你好似啤梨哥講撚明想被收買,會為錢出賣立場好過
雖然佢一次都未做過,唔知係錢唔夠定真係冇人想收買佢把口
單丸 周柏豪 張敬軒啲fans都冇鏡粉咁癲
薯片叔叔咁就上咗位,都唔知好嬲定好笑
你係唔係關蛇粉絲,關蛇係連登好特別嘅人物,雖然佢企出嚟fing晒旗真心企喺前線,但佢高調反支付寶又唔反淘寶,又俾人踢爆電話用中移動買中資股,仲有返大陸實習,你就最中意依種

曲線要講明,以下講俾低智讀者聽
講緊全民要注意私隱出街唔用八達通新身份證要換防識別套嘅日子
仲用中資電訊商用中資手機app係自爆個人資料俾黨睇
你確定企得出嚟嘅人會冇辦法堅持落去?
#38講得咁清楚都仲要𢲡沙
真係悲哀,香港人搶演唱會飛買官方商品原來養唔起返自己香港人藝人
唔怪之得政府成日叫人做大灣區人,原來目標客群係啲藝人
想睇email條仔有咩高見
利申撐佢後尾解釋嗰篇去留都要尊重嘅文
MLA比中國標籤做港獨一樣搵到食
pr 狗又係凌晨開post
呢個Post 11點開架
咁多正評
竟然冇弱智閪入黎比負評, 明明on9理論-賺藍養黃係連登係主流黎
扮藍賺錢
宜家世界就係要盡做,成日有班口講盡做但係又做唔到,俾人話兩句就搵藉口甚至屌返轉頭話人分化,嗰啲最乞人憎
國安法係政府廣告,冇得唔播
之前見 d comments講到最後靠消費者唔幫襯藍店就得,d kol點賣廣告都唔影響
kol就一條標準,普通人就另一條
自動assume佢地賺藍錢養黃就偉大,反而普通人要生活就set到聖人咁高 (黨鐵?hsbc?政府工?or一句平時食開屎㗎?)
國安法下kol要生活,唔好忘記普通人都係要生活,不如唔好剩係將對佢地把尺放到咁鬆,一視同仁,咁網上嘅討論都少9成鬧交批鬥
好快d本土文化就會幫政府賣廣告 到時記住支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞