全民造星不如改名做全民港豬算啦

334 回覆
1347 Like 656 Dislike
盲粉鍾意,幾藍都好係心中即時變黃,弱智鏡粉仲好意思拎食過黃店就係黃作為證據
成班扮晒黃 d連燈仔又唔知做乜鳩係咁死保
達哥一定黃過呢班撚樣啦
佢地有冇一個曾經上「陪伴香港人由細到大成長既翡翠台
啲黃店多數小店黎,邊有咁多錢落佢地廣告
田北俊、曾俊華夠係藍
佢地出來同689、777對選你會唔會撐佢?
你可能唔會但大把淺黃會
同意。我都講過幾次,令年輕人沉迷追星,少理政治,就係港共策略
吓? 用返你個標準你就話我二元論? 做代言人又係賺錢,打工又係賺錢,邊度有滑坡? 點解可以打工?
你話係齒輪,咁點解要做一粒幫藍公司賺錢既齒輪? 點解你地唔講一句幫藍公司打工既都係偽黃? 轉工囉,黃店唔請人咩?搵唔到黃店就自己開公司,無理由要幫藍公司賺錢
人黃唔收錢都會免費宣傳下啦,黃店多數係小店黎已經有問題,即係做唔掂冇實力要靠顏色搶生意?
我岩岩google先知mirror 18年尾就出道左
同埋近排多左一班人係度瘋狂洗版吹viu屌tvb 搞到我上幾年連登第一次set過濾詞 tvb viu
其實好容易睇得出
上街未?
有乜撚野問題高汁啲啦你

【牛哥講經】《成功的反思》:當代最具影響力嘅政治哲學家解釋點解有越嚟越多憤怒嘅人民
https://lih.kg/2515200
你自己將件事簡化到yes or no,我咪答你想要既yes囉,咁你偶像而家咪黃撚晒,屌佢就係鬥黃,咪開心囉仲想點啫
https://youtu.be/C4XVwd0Urig
個女人好唔好打?
冇睇,唔知你講咩 介唔介意講白啲?
幫你頂住,樓主快啲走依度唔可以講事實㗎
賤民對抗賤民
連左翼玩法都唔識
黃藍只是上層控制無腦羊群手段
的確大部份人都係垃圾羊

手指太肥,focus左一陣先禁到正皮
本身viu老闆都係藍 得你班傻仔先撐佢
真 追星一係就唔好拉埋黃藍嚟講
一開始吹到佢地幾咁黃 又講香港加油 又係咁屈姜b暗黃
結果搞到勁多人反感
班viu打手又柒 話咩本土文化人唔應該計黃藍
講viu壞話就俾人話tvb打手
得罪講句 聲夢都係主打廣東話歌
仲本土過全民造星
正 原來有太興
去食先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞