全民造星不如改名做全民港豬算啦

334 回覆
1347 Like 656 Dislike
tvb倒數就會賣
駁吾刀
啲人連燈仔
呢個食相>千與千尋老豆老母
789都成日睇蘋果啦 係咪佢都計係黃
淨係識屌supper
點解你呢啲人咁鐘意搬ming仔出黎

//YouTuber梁嘉銘(Ming仔)近日被指跟無綫合作遭網民鬧爆,他即出post解釋指跟無綫合作的工作,是在反修例風波前已進行,選擇尊重專業精神下完成。Ming仔前日在網上做直播再提及此事,中途他宣佈不會捐助星火,因捐助星火等同支持勇武派,並認為「犯法就要拉」、「兩邊武力開始對等」,又要求不同意他的人可即時跟他割席。//

https://hk.appledaily.com/entertainment/20191118/TH3Z75B3E3OEX4CP4BZATZWHAI/
真呀,建議兒登仔整返個真黃圈,列舉返邊個藝人入得邊個唔入得,邊個夠黃好氹得大家開心邊個又好藍掛住食金拱門。支持支持!最緊要就係一定要唔用國產貨、唔食中資店、每日必定要開post屌柒中共先有資格做同路人如有發現真黃圈有違規人士必定批鬥至死!此為兒登宗旨
嗱!講清楚啲,係CCTVB跪低
呢張好圖on9 合理化幫紅既行為
藍絲仲唔出黎杯葛
你都好on9 合理化偽黃既行為!
呢啲真係終極賤種
食兩家茶禮嘅極致
仲有一班傻閪幫佢哋護航
嗰班盲粉死撚咗佢啦
根本一開始就唔應該將偶像文化同政見混為一談 不過第一個將佢哋政治化又日日吹奏佢哋係黃嘅 係連登仔定係班鏡粉同pr?
叫你d pr狗唔好覆又真係咁乖唔撚覆
不推文回覆推閪你個垃圾post
鏡粉:我睇唔到我唔知
好post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞