全民造星不如改名做全民港豬算啦

334 回覆
1347 Like 656 Dislike
屌成班柒頭 don’t make stupid people famous
Tvb pr 拉
做政府工同同做狗冇分別
等緊代言警隊

相信有唔少人等緊起薪四萬既工
我幫你頂住你快啲走
縮返入你老母個臭系度啦柒頭
你五毛
姜b 仲諗住買樓收租等班fans 做租奴
香港地已經夠難買樓架啦,仲諗住將必需品當奢侈品炒正仆街
on9
老老豆豆viutv 班偶像又幾時話佢哋係黃呀,on9 跟風仔同盲粉最鐘意屈啲偶像係黃
2021 喇,醒少少啦
啲on9 fans 冇眼睇
viu唔係屈黃屈藍
viu本身就真係藍, 佢連国安法廣告都賣, 有咩好爭議?
只不過佢嘅創作空間的確暫時係最高嘅電視台, 咁你可以改變到啲咩?
成日嗌黃圈黃圈, 黃圈養到掂呢班藝人咩?
另外啲人講唔贏就打稻草人話, 唔緊要啦佢哋係本土文化人

本唔本土, 政見係咩, 質素高低已經係3條標準
好多人都用幾條標準同一時間去審視呢啲文化載體,
正如啲人識四則運算, 但有人自己頭腦簡單淨係識計加數, 乜嘢都用個加號去計咁弱智唔需要大聲同人周圍講。
咁都要有班傻閪俾錢佢洗同支持佢先得嘅
宜家就有一大班傻閪
講句香港加油就濕曬
好型 同時好弱智
黑警都係本土文化黎 你黃豬圈養到掂?
激撚死佢哋,受撚緊靶班黃豬喺度追藍星
就算俾你曲解到黑警都係本土文化
本土文化就冇質素之談? 無貢獻之談? 要俾劣幣驅逐良幣?

老實講, 自己蠢淨係識用黃藍嚟分唔駛咁大聲講出嚟
仲要周圍講謬誤以為自己好撚醒目
其實本身都又聽下佢地啲歌
但係cctoy又吹到佢地好黃
講埋啲賺藍圈養黃嘅歪理
屌鳩cctoy班傻鳩嘅謬論
就會屈返你五毛pr
mirror 點出現,甚至企係最前?
講句香港加油就叫出現?
cctvb都係收維穩費姐,係咪唔追擊得?
又block多隻上面冇腦單細胞賤種
我一直都唔認同用黃藍去分
因為呢個19 concept 就好似農民鬥地主 根本傷唔到政權分亳
連登堅持到唔食咁又點
連登點樣打動到姜糖師奶唔食姜B餐儲閃卡
係,的確你可以自己唔去食,問題你冇本事影響大局
係,的確你可以選擇為咗「唔分化」而唔屌自己偶像,但係M記宣傳效果已做到,現實爆買姜B餐事實已經出現咗
唔該連登鏡粉醒下,現實係所謂「黃藝人」mirror成為咗黃圈大漏洞,促成咗事件黃藍大和解
*促成咗事實黃藍大和解
又借啲意笑鳩關蛇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞