全民造星不如改名做全民港豬算啦

334 回覆
1347 Like 656 Dislike
諗太多人唔可以長期負面情緒
樓豬good try
你個腦轉下啦仆街
話撚左香港人冇骨氣
又引哂成班PR狗五毛出嚟圍爐
搞完試當真搞viutv
邊有咁得閒
冇人理你就改標題重開?
乜柒都pr圍爐 真係低質
柒乜鳩佢咪就係上一個po po完冇人理
又改個引戰eye catching標題重開
自己㩒下起底咪見到
原來都follow咗立場同蘋果,咁依家即係點?黃加藍變綠?定黃加紅變橙

成班五毛PR日日開post悶唔悶
其實姜濤已經幫茶木賣左好耐廣告
你係咪傻閪嚟㗎?

嗰班垃圾係KOL意見領袖 你攞嗰班撚樣同市民俾你係咪戇撚鳩鳩呀

嗰班撚樣點上位啊

邊撚個推佢上去㗎?

呢啲KOL用完連登嘅影響力 用完所謂黃絲嘅年青人關注

到而家上咗位就去接下藍店廣告

實知唔知點解呀?

佢地根本唔關心你哋乜撚嘢黃絲嘅感受

仲成日做護主狗 喺度幫撚住晒佢地講嘢

真係好撚嘔心呀屌你老母 真係一個字講晒賤

仲衰撚個嗰班仆街 班仆街係冚家剷 但係最撚肉酸係睇到你哋成隻狗咁將呢一擺篤屎放落個口度
真係無言..... 成班勇武坐緊監 班港豬係度盲撐幫紅店賣廣告既mirror error 道理何在?
真,駁唔刀
不嬲condom你睇好多真係唔係viu pr黎
年幾兩年前開好多行動post 兩年後為左撐自己偶像顛倒是非黑白
佢哋幾時有話過自己係黃
根本都係啲人一廂情願自己ff出嚟
樓主全身上下所有野、出街所以消費,係咪都同中資0關係先? 唔係就收收皮
如果呢個世界上得返2種人
1: 食黃店+唔食紅/藍店,浪漫主義抗爭
2: 紅藍黃綠乜撚都食,然後當香港需要佢既時候會出現,甚至企係最前。
我會選擇第2種人
完。
鏡粉睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞