全民造星不如改名做全民港豬算啦

334 回覆
1347 Like 656 Dislike
引戰狗

暫別都無用 網友爆保錡賣淘寶貨
美人計
【橙訊】ERROR成員保錡早前因偷食沙律和爆粗鬧網友被網友圍插,雖然早前再發道歉文和宣告暫別,但網友繼續大爆料,力數保錡賣淘寶貨。

網友爆保錡賣淘寶貨

網友大爆料,指保錡開設的IG店0_beginning_1曾賣過一款向日葵袋,但其實是淘寶貨,他把¥149的貨賣到$450,該貼現時也已刪除了。

保錡開設的IG店0_beginning_1曾賣過一款向日葵袋

另外,保錡也賣過一款黑色帽,結果又被發現是淘寶貨,淘寶賣¥19.9,保錡竟賣到$199。
19年嗰陣仲有唔少人屈supper 係黃
仲一廂情願話佢哋喺大陸開緊show 唔出得聲

大把差佬都係黃

含淚打工
明架啦
總之就係偽黃囉
好失望呀!
考唔到
串番tvb就黃

我屌你老母黃尸腦真係
垃圾藍店唔撚請返藍屍做代言對唔對得住沉默嘅大多數
公墓員都係黃
條友撚黃 扮黃就有
扮下就成堆白痴捧上天
MIRROR四子同期出歌 買粉絲谷人氣致內訌 Anson Kong想做低Anson Lo
https://hk.appledaily.com/entertainment/20200823/VKOIATVCO5CQTC3UQ6CUBXU6J4/

MIRROR四子同期出歌 買粉絲谷人氣致內訌 Anson Kong想做低Anson Lo
https://hk.appledaily.com/entertainment/20200823/VKOIATVCO5CQTC3UQ6CUBXU6J4/

班人仲好意思講下tvb pr、買view

mirror太藍不了
pr打手vs pr打手
一買一賣點解你唔去做鴨
唔怕污糟啦,有錢搵就OK
啲咩愛滋同肝炎椰菜花都唔撚驚
反正有藥可醫就唔係絕症
真係過曬火 點講都講唔通
幫推,姜仔俾人話冇本事攞最受歡迎歌曲獎我都幫姜仔講過嘢
宜家mirror error都墮落晒
193仲搞大和解要同TVB藝人合作
都唔知點解仲要死撐幫佢哋兜
追星追到個個都變晒弱智
依啲就係毛魔當年偶像崇拜嘅威力
就算佢唔係咁諗
花姐、經理人都會提佢唔好去得咁盡
你喺娛樂圈下下直插 遲早出事

利申唔係193 fans
收皮啦 我地本土文化架
連登: 一定係PR/五毛
肥佬嚟分化撚!
拉!
MK到唔敢睇
亂講嘢,再咁講野要被Error Mirror粉話TVB打手啦(班傻仔眼裡面得TVB
呢個真

政治嘢唔評論
而家成個canton pop文化都抄韓國
同早兩年支那發現娛樂嘅做法一樣,靠抄
呢個真

政治嘢唔評論
而家成個canton pop文化都抄韓國
同早兩年支那發娛樂嘅做法一樣,靠抄
算鳩數啦 我哋目的係要TVB死
其他野我唔理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞