今次南京大學變IVE其實係國策,將會全國性發生

354 回覆
1372 Like 16 Dislike
躺平對付支共? 真係Short撚左
極權國家可以強制勞動或捉你勞改
韮菜注定被割 呢個係定律黎
咪駛旨意瞓低割你唔到
咁都睇唔明你唔好上連登啦
IVE 得裝甲車 冇資格用坦克
佢on9姐,一下就變,由下屆收生講明嗰屆開始畢業生變ive就唔會發生呢件事
唔想支持因為圖片有解釋
I大收入仲可以合資格申請公屋
攞綜援, 提早結婚生返件
再加埋天樂輪, 真係好
其實香港情況都一樣,你肯送外賣肯送速遞人工唔會差,係辛苦啲同冇得升咁解
共朝已經手鬆左,
降grade竟然冇預呢兩三年內畢業舊生。
沈Shirley係另一種玩法,我講果種係讀書屎呃特招分讀中國一本學校

沈Shirley老豆係官派律師,DOJ大狗,應該係派上去搏有權貴埋單
吸引到老爺子係個西吐痰就家山發

可能無人扑 扑完唔Q上會咪用香港明星呢條PATH洗底
因為選黨姐比MMC用左
韭菜真好割
放心啦
佢地依舊愛國愛黨
一日未死都繼續愛
班垃圾南京大學生收撚左美國佬錢, 讀屎片
罷課幾好,反正張cert俾人搞到咁,讀唔讀都罷
順手躺平
大陸大學生供應太多,市場求過於供,搞到咩狗屎垃圾工都要求degree畢業。

減少大學生供應可以減低學歷通漲,少D人做爛市(即係佢地口中嘅內卷)。同一時間冇心繼續傳統升學路線嘅學生唔使浪費時間學門手藝早D出社會搵食。

政策出發點幾好,但一到實行就成pat屎咁,咩都要快。
咁3000萬個二世祖同3000萬條韮菜又唔同故事黎既
唔係覺得自己比佢地唔上呀?
應該係睇唔起佢地 唔撚想食佢
解決唔到窮嗰 part
咪解決人嗰 part
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞