覺唔覺193開始走火入魔?

1001 回覆
4034 Like 517 Dislike
肥仔把聲 唱功 跳舞都好過佢, 衰外表唔夠193 嚟
收斂下啦193
一次半次嘅柒都未必動搖到你個光環
再搶口多幾次 好快就可以享受試當真式待遇
遲啲上去大陸開工叫吳亦凡老師
成3張野啦喎 姜b先22都成熟過佢
人地心理學家黎
試當真小事啦

達哥bomba嘅下場慘啲
其實佢唱功真係好一般
但有新嘗試係唔錯
不過會想睇佢拍返綜藝多啲

佢呢啲藝人嚟講真係黃啦
試當真個啲禁聲撚收皮啦
認真首我們很帥好好聽, 歌詞又正
但click rate 仲低過首睡到三點
開始有D反感
佢之前講嘢咁有guts原本都幾like佢
但最近煲晒花姐ERROR遊,可能係佢嘅綜藝人設,或者佢本身都係咁垃圾,乜都卸得就卸,除咗曱甴嗰集真係諗唔起佢有乜貢獻,對佢好反感
睇完反而重新認識保琦,起碼佢工作態度認真,又有義氣
拿首歌當輕鬆聽下又冇乜問題
係怕啲死忠吹奏到佢真係去玩埋樂壇
佢不嬲有留意開大陸嘢啦 https://youtu.be/vfKy7CDkWvU
真係好難聽
姜濤唱歌都好一般
不過睇到慢慢有啲啲改善
預咗比啲姜糖插
連登仔:好黃好黃
bomba有乜慘
係咪想打ming仔
再補充下,睇193前我都有追開星,嗰個人都係dancer出身,唱歌一樣唔好聽我成日屌佢唱歌難聽(但我會買碟支持)但佢知自己唱歌麻麻,落咗好多心機去改善,事實上都真係一直都有進步,最後仲開埋個人演唱會

我諗無論咩人都會鍾意謙卑、默默做實事嘅人,希望193你會睇到呢個cm,唔好令鍾意你嘅人失望,甚至變成盲粉
因為193呢期紅
Keep得到應該贏埋叱咤最喜愛
以歌論歌 真係難聽

成個吳亦凡autotune前autotune後
因為支那有hiphop學返嚟?
佢造星一果陣都係唱果個節目嘅歌

唔好盲目講自己做autotune就係前衛
俾人捧佢做潮人上曬腦唔接受人批評
即係側田唱情歌好聽,
佢又做一首情歌就一定要讚好聽?

佢嘅斤兩同做音樂真係有好大段距離
預咗俾人話PR
而家係唔係評論下都=鬥黃
本土文化人。(中国有嘻哈,蝗嘉爾)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞