覺唔覺193開始走火入魔?

1001 回覆
4034 Like 517 Dislike
真心,首歌係唔好聽
唔係話咩題材、技巧太前衛(事實上都唔係真係咁新
而係單純難聽
之所以咁高view都係因為有班人鍾意你個人咋
由班老婆刷view數開始,已經好驚公司甚至佢自己會真心以為首歌好掂,但就驚嗰樣嚟嗰樣

而就算首歌真係好勁都好,屌票不嬲都係大忌,poki畀人鬧得最多嘅都唔係食沙律,而係屌fans
我諗真係上位太快,一時睇唔清,希望193之後醒目返啲啦
冇料
同林家謙一樣唔屌得難聽
佢d老婆仲要自發集資 租雪糕車 燈箱 大電視落廣告 唔澎漲都唔得啦
對上一個香港歌手有咁既排場都已經唔知係邊個,唔洗自己公司俾錢落廣告 由fans自發搞
幾鍾意193, 佢首歌啲style都唔係唔鍾意 有時都會聽下 但係覺得今次首歌未去到真係好好聽
希望193可以繼續努力 慢慢進步 下次再做好啲
姜b
認真,mirror幾個solo嘅都有
真 班老婆唔知係幫佢定害緊佢
唔記得左
佢講野唔係冇道理
但最大問題係因為佢唱得難得所以先要唱autotune
不過輪公司資源福利 姜b多好多
林家謙唱歌最多有人唔鐘意個唱腔姐
係有才華嘅
樓主純理性討論都有170負評
就知有幾多盲撐
同埋anto早10幾年已經有人玩
估唔到呢度有清醒嘅老婆
呢樣真 少少黐脷筋咁 把聲厚得黎又唔夠沉實
高音唱唔起 低音又唱唔出 唔明有咩料去串人
難聽唔緊要 最忌串 由佢自己好自為之
連登係多五毛
但依個PO既意見係有建設性既
用鍾意聽咩歌嚟分所謂後生仔老屎窟都已經有啲問題,咩叫老土保守派先,支持八和粵劇新秀或者香港青少年管弦樂團呢啲算係後生仔定老屎窟?
肥仔首lady killer真係高質太多
呢條友根本就一朝得志語無倫次

唔係話乜 嗰陣時佢串TVB 我已經覺得佢好串
啱啱出道嘅就已經咁串 第一次見人未紅就已經串
好彩佢串嗰個係TVB香港人唔鍾意睇
佢係屌緊am730篇野唔係網上d 人 wor 樓主, 你唔好cap d 唔cap d 好wor
所以咪要串人哋40歲後生仔傾吓計 但係自己都30歲
所以話做人最緊要係公關
因為其實唔會個個都知佢首歌係扮mk歌
唔係個個有追佢啲嘢

而且佢講嘢真係好自大
已經唔係第一日嘅事
可能佢覺得係所謂嘅真性情令佢紅
但其實佢嗰陣紅係因為佢串嘅係曾志偉
佢依架係串緊觀眾
咁樣只會引啲觀眾討厭佢
對上一次鞭屍又係
只會令人覺得佢好小氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞