覺唔覺193開始走火入魔?

1001 回覆
4034 Like 517 Dislike
以為自己好撚紅
如果係類似依首歌類型嘅auto tune 我諗到嘅應該係the weekend最接近。
唔好話Tyson 之前吳亦凡用開頭都俾人屌
但後尾中國台灣香港hip hop都慢慢接受同普及
但同時同Anto嘅用法高要求咗
基本上成手都用實俾人屌 因為代表你唱唔撚掂
Tiab用anti就係用得好
佢d訪問串咀

佢本身齋企係到已經得罪連登仔

真 高同靚仔之外根本一無是處 跳舞又手腳唔協調
唱歌又勁難聽 份人又開始飄
Autotune 都咁大聲
我份人好簡單,mv有呀gi 就like
一向都係架喎
Error 遊個陣已經係
仲講 你係pr 5毛
https://youtu.be/KHnXdwl2cmQ

其實鬼佬都會睇冇AUTO後條友唱成點。
一係比人屈我中意睇tvb 好似小學雞鬧交咁
你中意佢 佢中意你
又係借屌TVB出一出位,然後其實咩才華都冇
老實講就算已經tune到順耳左,我其實都係覺得難聽
原本我諗住搞笑就冇所謂啦
但如果真係認真聽音樂黎講,聽左頭10s就我一定閂左佢
佢呢句說話如果係其他人講就話無所謂姐,但我真係接受唔到係佢講
其實真係唔係全部人都係hater
之前睇報導覺得佢eq幾高幾識講野,但睇到呢幾句真係
冇才華做小丑咪算囉

又要出歌 出完歌比人批評又屌觀眾

冇eq冇才華

呢啲本土文化真係不了
自卑到自大
啲insecure 既人係咁
https://youtu.be/q1o6YK_MsKY

比較似返少少佢嘅風格可能係呢首。
之前 mirror Viu 大把打手係連登番工 有咩計
呢家打手見 美心 hsbc 廣告都賣左
扯去政治呢招用唔番
針都打埋 黃到咁都有

成班mirror 唔扯去政治 本土根本不值一提
個個化行妝 扮韓仔 仲同人講本土

佢妝前就真係本土啦
Error Mirror加油香港樂壇新希望
打敗tvb d垃圾歌手
屌你老母 咁撚多tvb打手

支持下本土文化得唔撚得啊
又話要為咗隊友收一收把口嘅
首歌

填詞 唔夠甜密 冇乜深度
Auto tone 左都咁…. 我又冇乜留意

成首歌一個模式由頭hur到尾 唔難聽 好就一定唔講得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞