覺唔覺193開始走火入魔?

1001 回覆
4034 Like 517 Dislike
如果有viu職員見到 求下你地唔好因為3點首歌多view數而比資源193出歌
比肥仔一定仲好 覺得肥仔唱歌方面係超級潛力股
佢班死忠話佢其實係好humble
佢有d似中學個陣
好多呢款串完miss呀sir以為自己好有型咁
老老豆豆 Error 4個入面,
佢唱歌最難聽, 平時講野都多懶音, 希望佢改進下
之前聽返chill club 佢地唱我們很帥既Live
條友一開口唱就知 唔係唱歌既料
我00後覺得難聽咁係咪叫保守
193 我唔知你係睇緊嗰post啦

但我想話 人有高潮起跌
當你萬一真係衰咗嘅時候 風水輪流轉
你依啲講過嘅言論就會畀人拎出嚟無限bin c

將你原本唔好嘅新聞/柒嘢發酵得更大
所以依一行真係be humble

我諗啲人係欣賞你挑戰權威
而唔係欣賞你串串貢嘅人設
兩回事嚟

飛得高跌得痛
我當然希望你keep住紅到退休都無醜聞 無畀記者捉到痛腳
如果唔係
你開地圖炮嘅後果總有一日害死自己
因為佢真係以為自己唱得好好聽可能係姜濤令佢有呢種錯覺
做人應該要有啲追求 咁樣都已經覺得係藝術唱得好
真係多咗
認真 忠言逆耳 把聲真唔係歌手水平 希望低調啲之後唔完美但有改善
唔鍾意佢咁樣講
不過我唔反照撐
最搞笑係當初自己去考tvb點知連tvb都唔收佢

https://youtu.be/s_-AKlOOaFI
上次鞭屍單野都知佢根本就小器鬼無咩風範
近期果首歌係尻歌一首,詞又ON9 ,唱又唔係好聽
好撚心啦
dee哥性格好好 起碼唔囂唔串先
第一首派台歌可以謙虛啲嘅
又唔使咁極端接受唔到就係廢老

同一個歌手你都未必首首都鍾意啦
又或者好似睇卡通咁 唔同畫風都有人唔啱
起碼啲人肯click入去睇同聽你MV同歌

利申loop咗十幾次左右 覺得個旋律ok
但唱功加油
鍾意睇佢節目 但佢真係開始分唔到自己係直率定得罪人
就算唱歌rap autotune 咩都好 自己都係新人 保持一個humble 既態度都一定無死
呢樣野我好欣賞姜濤
但佢而家咁屌票法 就好容易係個高位跌返落黎了
不過64冇講
你喜歡啦
以為自肥出首歌玩下
點知派埋台
以前係嘅
但自從串完TVB膨脹咗之後就愈來愈over
覺得呢種係從自卑衍生出嘅自大
block咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞