覺唔覺193開始走火入魔?

1001 回覆
4034 Like 517 Dislike
講事實都唔撚得?純粹俾意見希望佢可以改善下咋喎有冇咁玻璃心
唔想俾人話未唔好岀嚟唱囉
唔通你係隔音房唱俾自己聽會有人屌你咩
廢就廢,唔好spin去音樂人
又唔見有唱功嗰啲俾人屌
同一招唔用得太多次講真
老實講真係唔好聽 佢本身唱歌唔掂 但條片有咁多view 可能因為咁開始自大

相反肥仔唱歌好咁多 就咁少view
就係你依啲死忠而家害緊佢呀
其實真係難聽..
(偽藍)王祖藍點解對美國軍機降落台灣無表態
https://lih.kg/2563730

真 但佢反而冇咩名氣
鬼叫肥仔唔屌tvb咩
錯過良機 有料既無人理
無料果啲就自high係咁問人知唔知佢咩料
啱聽左幾段
真心本身把聲唔掂,十分平凡,咬字又唔清,唱功完全冇
係咪專登平舖直序一個tone去講歌?
唱K級數都不如
轉頭聽完,而家叫我up番一句都冇乜印象
其實被人批評下咪改進下咯,有乜大不了
想知首嘢邊度好聽
agger
呢個珍
琴晚睇到新聞講佢班fans幫手造勢,去咗聽
完全係我聽咗d乜撚嘢 d英文口音又難聽
又冇啦啦加句韓/日文入去完全唔知有咩意思(利申識日文)
係個MV tune色tune到幾文青咁
去睇留言全部係度讚,諗咗陣係咪我有問題
由Classic/Opera到K POP到metal乜都聽啲都覺得好難聽 曲不成調
唉 be humble啦
一陣俾連登仔狙擊
咁係你睇唔出姐又唔好抹殺mv製作團隊嘅努力
花姐講有用嘅話之前poki就唔會公關災難啦
193:你老餅 返去大台聽你老歌啦 接受唔到我新派新作風
仲有抽水啦
做人謙卑啲好,尤其做呢行
希望佢調整下自己心態啦唔想佢咁快由天堂跌返落地嶽
咪同佢D fans一樣,批評就係五毛,就係幫中共分化香港人
香港人巨嬰化,我可以講,你唔可以challenge
Lady Killa 真係好正好高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞