覺唔覺193開始走火入魔?

1001 回覆
4034 Like 517 Dislike
咪叫咗你班粉絲咪係到造神 人人係度吹 都cls
人哋係有連貫性㗎 share完講緊欣賞佢歌詞特別嘅報導 佢無話過唔比人話佢首歌難聽 on9又比5毛斷章取義帶風向 凌晨洗咗廿幾頁 Cls
正如黃店難食都要照食
凌晨兩點半唔訓既人全部變五毛
點樣客觀地覺得難聽,呢啲一定係主觀㗎喎

Btw 建議193唔好屌票式趕客,親民還親民,但都要留一線
不嬲唔睇電視 睇都睇nflx 係cctoy成日幻想人地個台係黃姐 盲撐又唔認
你咁戇鳩式洗版
都唔會改變到首歌好撚難聽嫁喎
我要聽autotune呢類型,我聽88vargina/ango得啦
成篇文都係話193啲詞寫到不知所謂喎
話193唔係夠紅嘅話 首歌同垃圾無分別
咁又唔係,公道啲講句,
193係駁緊人地話佢啲詞,
而樓主又真係斷章取義,
做到佢屌人話佢隻歌難聽。

利申:覺得首歌唔好聽
林家謙咁撚難聽d人咪又係聽
多謝班fans 啦
有份做成
樓豬cap完圖就話佢完全接受唔到人話佢首歌難聽 但193根本唔係因為接受唔到人話佢首歌先打唔段字 明唔明點解我話樓豬斷章取義帶風向 唔好聽還唔好聽 同樓豬帶風向屈193唔接受人哋批評 唔接受人話佢唱得難聽係兩回事
你呢啲追星煩膠一定現實好撚柒冇咩朋友,靠追星黎填補自己內心空虛
我偶像係阿Dee
人哋係有連貫性㗎 share完講緊欣賞佢歌詞特別嘅報導 佢無話過唔比人話佢首歌難聽 on9又比5毛斷章取義帶風向 凌晨洗咗廿幾頁 Cls
啊dee又日日去鳩嗚睇到依家啦 不嬲撐佢 人地不知幾有心機 出過嚟依個圈搵食係唔同的 唔通好似班忽然fans咁 串153個時先追error咩
樓豬cap完圖就話佢完全接受唔到人話佢首歌難聽 但193根本唔係因為接受唔到人話佢首歌先打唔段字 明唔明點解我話樓豬斷章取義帶風向 唔好聽還唔好聽 同樓豬帶風向屈193唔接受人哋批評 唔接受人話佢唱得難聽係兩回事
串串貢紅左 就以串串貢搵食始終都係垃圾
其實193屌太多 頭4項完全俾人入
怪就怪佢太自大 覺得係新曲風 又乜Anto質感
講緊早幾年都已經有人做
你話一首歌好多語言係新嗰堆 聽撚過Tyson未
Sor 無追過
冇料好快收皮
一朝得志
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞