覺唔覺193開始走火入魔?

1001 回覆
4034 Like 517 Dislike
流行金曲真係有實力既,而我相信193 首歌真係流行唔到1 年

我都中意error, 但係193 都係行乸形廢柴路線算啦
人地本身想入TVB, 入唔到嬲嬲豬
肥仔又係無落力谷
啲錢去晒mirror
話Anson Kong拎唔到新人獎花姐覺得好唔開心
我心諗有無人理過肥仔呀
講實力肥仔好過Anson Kong多多聲啦
擺到明恰佢唔夠靚仔
明明係有作詞人 寫專欄讚佢在先
咁做得 偽人 youtuber 個人都會自信厚面皮 唔係點做公眾人物
唔好溝埋黃藍黎講 side track晒件事
劉馬車都成日話香港人唔接受新事物
咁佢個職業叫咩
屌師
咁佢都好自滿呀佢可以揀humble地去多謝fans同撐佢既人
但佢就選擇左屌鳩啲唔鍾意佢首歌既人係老土
樓主收tvb幾錢做打手
下下都想靠串tvb 賺人氣

今次做多左了
入tvb casting仲要佔中後
https://youtu.be/JlGqXdJz1T4
同樣 1m view 但完全唔同嘅嘢
同連登仔一樣非黑即白
唔鐘意佢首歌就係 cctvb 廢老 fans
我鍾意聽其他歌唔得既
比佢入到tvb應該會下下咬viutv
講真如果肥仔啲fans嘅行動力有193嗰啲嘅一半,首歌一早上咗神枱喇
唔好鬥黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞