細數各大仆街日本game廠

354 回覆
15 Like 1 Dislike
雖然以前係mh fans
而switch出mh我買硬,但個人認為呢個系列keep住呢個方向走,過埋呢水die hard fans好快收皮

True而家根本冇低過20歲玩過mh 主機一代最少講緊5-7年 過多一代主機mh繼續咁出 班老粉都老哂 仲點支持
而switch出mh我買硬,但個人認為呢個系列keep住呢個方向走,過埋呢水die hard fans好快收皮

True而家根本冇低過20歲玩過mh 主機一代最少講緊5-7年 過多一代主機mh繼續咁出 班老粉都老哂 仲點支持

但係一轉型又有可能立即收皮
而家d死忠好難服侍架,一改得多就話已經唔係果個系列,不論咩game都係

而家d死忠好難服侍架,一改得多就話已經唔係果個系列,不論咩game都係

Bio

Bio

最經典既惡魔城都係啦
真三國系列我屌佢老母
出果個都厭啦 仲係死都要出
真三國系列我屌佢老母

有死忠科水梗係長做長有
而且又冇其他廠挑戰到佢三國,戰國系列權威
要怪就怪中港台唔爭氣,自己地方歷史既三國系列寧願出垃圾手機game吸水都唔出隻大作挑戰暗榮
咁冇競爭力暗榮出舊屎都大把人爭住食啦
其實如果mon享出係PS4
真係唔撚講得笑 會死人
我肯定會玩撚到猝死

http://www.mhf-z.jp/index.html
留名睇人打MON享打到死

明明一路都有隻高畫質係PS4
仲要係擺明出俾芒亨死忠, 一路KEEP住有活動有更新

係班季候鳥先話要正傳出係SONY機

呢隻咁既畫面都叫高畫質

你仆街喇, 話PS4GAME畫質唔高
打定瘋狗針未

關ps4咩事
呢隻game嘅貼圖起哂格喎

https://www.youtube.com/watch?v=H-hns88L5b8

慘, 起哂格

可能你玩開d game既畫面真係太差
呢條咁既720p gameplay都拎出黎死撐話高畫質

唔好再講喇

一大班畫質撚喊緊喇

一大班畫質撚笑緊你就真

下?

次芒亨出係3DS度就有班PS4畫質撚話唔出PS4唔玩喎
又話起格獵人又盛
而家PS4版又話起哂格

我就真係唔知邊個笑邊個喇
PS4起格咁慘呀

咁咪證明左間game廠冇心做囉,出係ps4都用返呢d質素

推番上黎鞭下先
真三國系列我屌佢老母

有死忠科水梗係長做長有
要怪就怪中港台唔爭氣,自己地方歷史既三國系列寧願出垃圾手機game吸水都唔出隻大作挑戰暗榮

三國系列 同 無雙系列
From清泉
From清泉

darksouls

開新牌頭至好
講真係dragon dogma真係好正,不過隻online

開新牌頭至好
講真係dragon dogma真係好正,不過隻online

dragon dogma好野黎
可惜歐洲風格日本唔BUY
歐美d game正好多喎
射擊運動類既唔洗講啦
其他歐美game例如horizon zero dawn watchdog gta witcher 3 the last of us無論畫面劇情都秒殺曬d日系game

利申:玩過nier去到兩周目,覺得無論畫面劇情遊戲性都無歐美game咁高

watchdog都攞出黎講你唔會面紅架?
得罪講句 PS4畫質咪又係垃圾 係出就出PC版啦
Bandai Namco 仲有鐵拳頂著
真三國系列我屌佢老母

有死忠科水梗係長做長有

三國系列 同 無雙系列

小學玩到依家都大概係咁玩,最唔鍾意就係啲人物/裝束設計好浮誇,現實打仗邊有咁多奇怪造型同色水,畫質就生硬,係清咗細緻咗,但永遠離唔開膠質

得罪講句
PC不了

雖然連PS4畫質都冇嘅 可以直接拎去填海

得罪講句
PC不了

Pc版要推到靚過ps4嘅畫質價錢起碼係ps4嘅3倍
好多人寧願拎個啲錢買多幾隻game買埋vr玩
真三國系列我屌佢老母

有死忠科水梗係長做長有

三國系列 同 無雙系列

小學玩到依家都大概係咁玩,最唔鍾意就係啲人物/裝束設計好浮誇,現實打仗邊有咁多奇怪造型同色水,畫質就生硬,係清咗細緻咗,但永遠離唔開膠質

你讀完小學未
無雙都可以拉現實一齊講

得罪講句
PC不了

我意思係要比較畫質點會拎PS4黎講 真係畫質撚都一定係玩PC 利申PC撚
真三國系列我屌佢老母

有死忠科水梗係長做長有

三國系列 同 無雙系列

你讀完小學未
無雙都可以拉現實一齊講

所以我玩咗一次就無再玩,三國演義嘅嘢畀佢玩到唔同哂

得罪講句
PC不了

我意思係要比較畫質點會拎PS4黎講 真係畫質撚都一定係玩PC 利申PC撚

你咁諗囉,2千幾蚊做咁嘅畫質,係平台機入面係最好,而pc就起碼2倍幾3倍價錢先做到
就正如你地係到話點解芒亨唔出係PS4
我都想問點解the last of us uncharted4 bloodborne horizon zero dawn唔出PC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞