細數各大仆街日本game廠

354 回覆
15 Like 1 Dislike
SE 只剩DQ果 team 人仲保護持到水準
Falcom唔仆街啦?

唔記得仆街
居然冇任地獄
konami隻metal gear survive真係

Metal gear 變左打喪屍

metal gear solid 5 已經有嘅function拆出嚟整隻合作game
根本可以整做mgs5 dlc出
居然冇任地獄

老任自家遊戲質量一般都有保證
其實點解mon亨 唔出ps4或者psv
當年psp真係j撚死我

同friend屠足3日3夜
真心唔明

因為capcom 驚蝕到仆街 (PS2版 MH 仆直的)
konami隻metal gear survive真係

Metal gear 變左打喪屍

metal gear solid 5 已經有嘅function拆出嚟整隻合作game
根本可以整做mgs5 dlc出

隻mgs3 pachislot又係被人屌到飛起
Atlus真係清泉
當年psp真係j撚死我

真心唔明

佢係睇邊部機賣得就出邊邊
3ds畫面粗糙慳水慳力
你班柒頭又收貨
咪繼續hea出
當年psp真係j撚死我

真心唔明

3ds畫面粗糙慳水慳力
你班柒頭又收貨
咪繼續hea出

最近出XX無買
你可以睇返xx最既銷量少左好多
日本一
一代打響左個朵二代就一定CUT資源HEA出糞作呃FANS買
唔信你睇下最近隻魔女百騎一代同二代既分別
Falcom唔仆街啦?

唔記得仆街

絆系統食屎啦
所以話 日廠唯一清泉得Fromsoft
你話我死忠都好 宮崎英高隔左咁耐出隻DS3都仲keep到水準
日本一

玩過一代
聽日諗緊玩佢或伊蘇8
二代差過一代好多
日本一

玩過一代
聽日諗緊玩佢或伊蘇8
二代差過一代好多

玩完一代玩二代:系統好再,不過糞作
玩完二代玩一代:系統冇咁好,不過神作
日本一

玩過一代
聽日諗緊玩佢或伊蘇8
二代差過一代好多

玩完一代玩二代:系統好左,不過糞作
玩完二代玩一代:系統冇咁好,不過神作
當年psp真係j撚死我

真心唔明

3ds畫面粗糙慳水慳力
你班柒頭又收貨
咪繼續hea出

好玩咪得你理得人
又唔係開隻game J d花花草草
fromsoft
atlus
sony自家d studio算唔算?多數都
當年psp真係j撚死我

真心唔明

3ds畫面粗糙慳水慳力
你班柒頭又收貨
咪繼續hea出

好玩咪得你理得人

其實ps2 仆直 應該同當年 網絡未普及有關
當年psp勝在拎出街 四個fd一齊玩
自從去左nds 就冇玩過 ,垃圾畫面狗也不屌
今日出返ps4一定好賣
當年psp真係j撚死我

真心唔明

3ds畫面粗糙慳水慳力
你班柒頭又收貨
咪繼續hea出

好玩咪得你理得人

咪係
而且下隻九成都出switch版,繼續吹咪繼續睇人玩,好玩咪得理得佢咩畫面
另外雖然capcom好cap水,但mh邊到返炒,一路都係keep住新作->加強版->新作loop
bio無限移植先叫返炒
5pb.
屌你老母等撚咗七年都仲未有MO8
當年psp真係j撚死我

真心唔明

3ds畫面粗糙慳水慳力
你班柒頭又收貨
咪繼續hea出

好玩咪得你理得人

咪係
而且下隻九成都出switch版,繼續吹咪繼續睇人玩,好玩咪得理得佢咩畫面
另外雖然capcom好cap水,但mh邊到返炒,一路都係keep住新作->加強版->新作loop
bio無限移植先叫返炒

想佢技術有改進,換黎一句好玩就得,我唔認同囉
不過capcom係咁架啦,慳水慳力又有大把人落疊,何樂而不為
當年psp真係j撚死我

真心唔明

3ds畫面粗糙慳水慳力
你班柒頭又收貨
咪繼續hea出

好玩咪得你理得人

咪係
bio無限移植先叫返炒

想佢技術有改進,換黎一句好玩就得,我唔認同囉
不過capcom係咁架啦,慳水慳力又有大把人落疊,何樂而不為

Agree
未見過有game咁厚面皮10年都用同一個engine
唔係話遊戲性唔重要
但遊戲畫的的而且確會影響體驗
利申:mhp2玩到mhxx棄坑
你數呢幾間其實暗榮可能係最唔仆街個間黎
至少除左無雙(擺明用黎揾錢好似歐美年貨咁啦呢隻)佢旗下係有唔少新TITTLE
不過你話有幾多隻好似仁王咁彈得起就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞