Running Man 討論區 (40)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
你要諗吓你係鍾意光洙一個人定成個RM團隊
我諗光洙本人都唔想觀眾(即係你)因為佢下車而唔再睇
或者你等吓會唔會有「下車幹麼呢?」
其實講真今集(即係宣布下車之後拍既第一集)智孝係活躍咗好多
可能佢都知光洙下車後個空缺會好大
無激動過,係真係叫你唔好睇,無必要話比大家知,都無乜人想知
我都冇話一定會唔睇 只係覺得冇左光洙真係差好遠

我都明大家係愛RM既 我都好支持 純粹有感而發問下 如果唔岩聽就當我冇問過啦
其實講咩要問過你?你係呢個區話事人?
下車已經好傷心 唔好有罵戰
好好享受最後兩集
我冇任何鬧哈哈既意思 唔好意思
真呀 就算佢地之後全部talk show我都會繼續支持佢地
佢地talk show先最好睇
之前係個post lm講過我做緊呢樣嘢 分享下目前睇到253 然後發現其實當年Gary都幾西下都唔係咁enjoy rm 但佢走嗰陣我都喊到收唔到口 今次光洙個level實差得仲遠 喊到仆晒街
以光洙拍戲個人脈如果上黎宣傳,咁個嘉賓陣容會好有睇頭
光洙可唔可以好似驚六惠利咁有新作品就上去宣傳啊
唔係feel同速度咩
智孝都話佢要努力啲
我睇到第二集(近排太多韓劇睇)
其實以前明明智孝都好投入 好好笑
唔知點解近兩年會成日放空
有時候係巴士玩遊戲個陣 佢直頭係冇晒反應 鏡頭都冇
不解之謎
我睇返有集 Gary條腰有事都仲要跑 玩撕名牌
其實佢當年都好努力做呢個節目架喇
光洙唔係度 冇人夠膽整智孝 少左個造謠既笑點同埋冇人敢攻擊智孝 例如噴墨個集
前個post咁q多人鬧世燦過份
今集就出咗鐘國擲波同世燦照顧成員拎R幣
得佢一個真係下班先都好好笑
呢幾集懵光姐弟都好sweet
傀儡dating智孝一聽就知屈佢食煙嗰個係光洙
又同光洙講nuna愛你
今集主動智孝打俾光洙
後尾到光洙估到智孝係想揀世燦聽錯嘢先坐低咗
呢種超過十年嘅默契
https://youtu.be/VhYntw3Xb8Q

每一幕都係經典
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞