Running Man 討論區 (40)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
因為週一情侶真係有好深影響,成個亞洲cp fans又多
上次睇超回定唔知邊個綜藝,真係有個c9以為智孝係gary老婆
如果唔斷絕所有同rm既關聯,gary都會繼續同智孝有關聯
某程度上咁樣做係好尊重老婆
雖然rm fans會覺得有d遺憾
石鎮嘅真心膠最真嗰句都講埋出黎
嬲就真係黑面 唔想光洙走就日講夜講
老人家係咁㗎啦
所以比人感覺廢老
但就係咁先有咁多感動位 講野唔會就住就住
鱷魚眼淚
唔覺佢廢老
覺得佢好真心唔會收收埋埋
呢2年我覺得佢係mvp
呢兩年唔係佢同光洙 真係唔會集集睇
睇住佢大哥格又黑人憎變到自抽
真係好正 放下身段去玩
其實光洙最犀利係 佢同所有人都可以產生到火花
因為佢同全部人都好frd
睇到有yt 有人留言:
這是光洙的最後一次背叛了

唔知光洙封信會唔會讀哂
希望會有翻譯好似上次Gary咁

家人
鼻叔嗰句好爸爸feel
利伸非引戰 亦都理解同明白光洙既決定

話說我重睇緊running man 留意早期宋仲基都有段時間因為要拍劇兩星期先拍一集 所以係到諗點解光洙要走(純粹唔捨得)
如果真係要拍劇拍電影 可唔可以好似宋仲基咁 兩/三星期/一個月上一次rm 都好過離開rm

純粹個人感受 希望唔會引發罵戰
亦都希望光洙繼續走花路
Ep?
其實我諗應該唔太關事
IU 17年之後開始養老,冇乜點上綜藝,上親都係熟人介紹或者清談/音樂節目
本身我都想諗緊佢電影宣傳期有冇機會上下running man,點知武肺到而家都未拍晒
其實係所有演員拍統藝都會遇到既問題
拍得多綜藝會無晒神秘感形象會定型,少角色會搵你拍
同埋唔係個個導演都俾你咁樣安排時間拍野
一開組基本上就應該跟劇組schedule拍野,要劇組就返演員好多大牌導演未必肯
同理成日同電視台請假,電視台都會唔高興
所以當年仲基事業一起步就走其實係好正確既選擇
次次一睇完 就好想快啲睇下一集 但今次
https://drive.google.com/file/d/18yfQNGvwD3SR-Oj2EflXVo2rn5_YjNoW/view?usp=sharing

試下得唔得
你搞掂麻煩講聲 我GOOGLE DRIVE 冇咩位 會DEL 番走
韓國風氣就係演員都唔會上咁多綜藝
甚至social media都冇/只會po工作野
拍完一套即刻潛水
咁多曝光對演員係冇好處

睇下仲基 揀啱咗
做到韓劇top流量top
宜家忠武路成績仲係麻麻地
連仲基 玄彬呢啲都仲好努力咁轉緊型
光洙宜家唔開始 仲等幾時
如果王鼻多一兩個節目可能有機會大賞
其實近年由韓流係全世界開始紅已經以前咁分話電影明星地位最高 idol笑星最低
依家成個韓國地位最高最紅個幾個在石 IU 防彈全部都唔係電影電視明星
但我覺得光洙喺忠武路發展可能會好過仲基同玄彬
那 講明先 no offence 兩個演員我都好鍾意
只係光洙比較多喺電影圈發展,外界可能會認同佢係「電影演員」多過「電視劇演員」
仲要攞埋百想男配,而上面兩位係未曾喺韓國三大電影頒獎禮中攞過有關演技既獎
光洙依家個時間走其實合理,只要佢接到一套千萬電影做男二/男主,已經幾乎肯定可以忠武路佔一席位
同時上咩綜藝都得啦
其實百想個個都唔太公平既 d人借d意大做文章姐
呢單野kpop post都嘈左一大輪...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞