Running Man 討論區 (40)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
睇到預告已經眼濕濕
下星期就最後一集
最後一集懲罰綜藝之神都眷顧光洙
下個禮拜準備又笑又喊
屌你下集唔敢睇

唉,我覺得晒左今集
真係冇諗過係佢走先,諗石鎮退休,諗智孝結婚,諗昭旻受唔到壓力都冇諗過係光洙......
真係感受到光洙有幾鍾意RM
車禍完半個月就撐住拐杖去拍攝
每集都好俾心機去玩遊戲
一見到佢迫不得已要下車個樣就喊到痴線
背叛者聯盟都收埋山 變飛蛾家族
睇到喊咗
個trailer應該會搞到sad足成個禮拜
好彩下個禮拜一放假黎收拾下心情
"如果你抽曬五次懲罰既話就唔好走啦好嘛"
今集兩次必觸cross
one left
最尾懲罰果到
石鎮真係好鍾意光洙
今集其實係最後一集睇佢地成班鳩
下集點算
最尾鍾國送禮物比光洙果到
影到智孝果樣
其實佢要養傷拍戲同參加綜藝真係唔可以一齊咩,都11年,今時今日先話專心拍戲遲唔遲d,鍾國有背傷咪又係咁玩,智孝一拍電視劇都冇咩缺席啦,衰d講句光洙都唔係做主角架啦拍個綜藝晒佢幾多時間
一開始撚王鼻好好笑 但睇到尾懲罰眼濕濕
你就唔可以相信佢腳傷咩?
我都覺得今集只係正常發揮無乜特别

但當完在錫哥一個心願
凡事都要完既一日
要做離開依個決定我諗佢比起任何一個人更難受
佢依11年點樣為依個節目付出心血相信個個都有目共睹
佢受完傷頂硬上抖完半個月就帶傷都要返黎拍就知道佢真係好愛依個節目
我堅信佢真係逼不得已先要走
俾個概念你
拍一套電影係用月去計
如果你每個禮拜要抽一日時間去拍其他嘢
對成隊電影team來講都係一個麻煩
就算係專業演員都唔會咁大牌
記得以前member要拍電影都係預先同製作組傾掂數
預先早少少拍足十幾集 做定庫存
然後放人去拍戲
如果呢一刻光洙真係因為想認真做返演員
而且接佐唔止一套電影角色
咁佢呢個選擇係無可厚非嘅
咁你又唔好咁自私
雖然我都超唔想佢走同未接受到
但睇得出佢好鍾意rm 唔係迫於無奈都唔會選擇下車
又同團隊傾完得出嘅結論
唯有尊重佢決定 祝佢一帆風順

而且佢唔係做主角係咪可以遲到早退先 咪又係同其他成員一樣
唔好咁自私啦
點解唔可以比人人生有第二啲規劃
人地冇義務要喺同一個機構做一世㗎
你自己返工都轉工喇
真心鍾意RM就尊重每一個成員嘅決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞