Running Man 討論區 (40)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
韓國電影市場著重本土 Kpop著重國際市場
我地局外人係難明韓國文化既 只係鄧班綜藝人唔抵姐 明明國外市場無佢地無咁順利
希望有中字
其實無計
kpop就算聽唔明都大把人聽
劇/電影大把公司拎黎轉播
綜藝真係要比轉熱門既先會轉播 字幕組又未必全部都做哂

加上純gagman為主既節目 一來少人做字幕 二來有d笑位應該得本地人先明
target到既觀眾少 自然收入無其他演員歌手多 (除非要好紅)
如果作為一個演員,做到忠武路就好似做到國民MC咁
理解光洙決定,難得有獎項認同,RM又幫到國民度去到top咁滯,都係時候衝刺番演員條路
不過有電影上畫記得番rm宣傳,劇組唔安排都要自己番黎出鏡!
有時間參加一兩集都好
多謝光洙
多謝rm
陪左我成個青春
原來咁快就十一年
第一集仲好記得啲內容
從來冇留過言 忍唔到留左
熱愛rm的光洙

感覺下車第二集已經會打電話問:光洙 點解唔返工 紅左大哂
Dream 最開心
唔明點解演員唔可以成日曝光
有畫面
大神:唔好以為下咗車就玩你唔到!三十萬個有排都未玩完
佢棟個牌起度都會覺得好好笑
老婆仲要係GARY前同事 (唔知之後係點鐘
無可避免會關注gary工作
(點解觀點一樣,你咁多upvote 我就畀人downvote )

一日一RM
希望大神多d打電話撚光洙

原來3991係代表光洙陪左我地3991日
其實係佢話識游水。但係估唔到最後咁高落咗水會驚
高估咗自己,我都試過
好似係佢以為佢游得到
落到水先發覺唔得
但係嬲嘅原因係冇人嚟救
https://www.google.com/amp/s/star.ettoday.net/amp/amp_news.php7%3Fnews_id%3D1045413

IU說她一直以為掉進水裡人體就會自然而然地浮起來,只要捏鼻子憋著呼吸,「然後再揮手游泳就可以浮起來了,可是只會一直沉下去」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞